Rönesans Holding yöneticileri, basın mensuplarına hastaneyi tanıttı. Rönesans İnşaat Hastane Proje Müdürü Mustafa Tibükoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanenin açılışa hazır olduğunu söyledi.

İnşaat sürecinden bahseden Tibükoğlu, 142 bin metrekaresi kapalı alana sahip binayı tamamlarken kaliteye çok önem verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Tüm disiplinlerde ayrı ayrı en uzman, en kaliteli danışmanlarla ve çözüm ortaklarıyla çalıştık. Bundan dolayı bina bu noktaya gelirken inşaat sürecinde hiç sorun yaşamadık. Planladığımız, söz verdiğimiz gibi mevcut kontrat süresinden yaklaşık 5-6 ay önce hazır hale gelmiş bir bina. Bina tasarlanırken tamamen doğal ışık almasına özen gösterildi. Bitki, peyzaj anlamında çok dikkat edildi. Allah’a şükür kazasız, belasız ciddi bir insan gücüyle bu noktaya gelmiş bulunmaktayız.”

“Sağlık Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda açılış tarihini bekliyoruz”

Hizmet sağlayıcılarının kaliteli, kurumsal firmalar olduğuna dikkati çeken Karakuş, “Onların da desteği ile Sağlık Bakanlığımıza bir partner olma yolundayız. Hastanedeki servislerden bahsedecek olursak, bütün simülasyonlarımızı tamamlamış durumdayız. Gerçek hasta kabulüne hazır olduğumuzu gördük. Bu noktadan sonra Sağlık Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda açılış tarihini bekliyoruz. Hem yatak kapasitesi anlamında Avrupa’nın üzerine çıktığımız aşikar. Burada sadece mimari ve teknoloji yeterli olmayacaktır. Hizmet kalitesi anlamında da yine Avrupa’nın üzerine çıkma hedefimiz var.”

Editör: TE Bilisim