Fenerbahçe’den ayrılmasının ardından bu sezon başında Galatasaray ile anlaşan Şener Özbayraklı’nın bu macerası kısa sürecek gibi görünüyor. Şu ana dek bir türlü istenilen form düzeyine ulaşamayan ve Malatya maçında oynadığı futbolla taraftarların protestolarına maruz kalan tecrübeli sağ bekin ligin bitiminin ardından takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

BURSA ÇIKAMAZSA ROTASI AKDENİZ

Bu durumun farkında olan ve takım arayışlarına başlayan Şener’in eski takımı Bursaspor’a dönüş sinyalleri verdiği ortaya çıktı. Tecrübeli sağ bekin tek isteğinin ‘Yeşil Timsahların’ yeniden Süper Lig’de boy göstermesi olduğu öğrenildi. Galatasaray’da Mariano ve Martin Linnes’in gerisinde kalan 30 yaşındaki Şener’in hocası Fatih Terim tarafından da gözden çıkarıldığı kaydedildi. Bursaspor’un alışık olduğu Süper Lig’e dönememesi durumunda ise milli futbolcunun için bir başka adres de kendisiyle ilgilenen Antalyaspor.

NE GOLÜ VAR NE DE ASİSTİ

20 kez Türkiye Milli Takımı’nda forma giyen Şener Özbayraklı 2015 yılında 5 milyon TL’lik bonservisle Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Bu sezon Galatasaray formasıyla 10 maçta görev alan oyuncu gol ve asist üretemedi.

Editör: TE Bilisim