Canlı dolar euro fiyatları için araştırma yapan vatandaşlar bir yandan da bugünkü dolar kurunun seyrinin nasıl olacağını merak ediyor. Geçtiğimiz hafta 5,80 lira sınırını zorlayan dolar kuru, cuma günü açılışı 5,76 TL’den yapmış ancak haftayı 5,73 ile bitirmişti.

5 ARALIK DOLAR FİYATI

Dolar bu haftanın ilk işlem gününü ise ciddi bir yükselişle 5,75 lira seviyesinden açarken sonrasında yatay bir seyre oturdu. Serbest piyasada salı ve çarşamba günü kapanışlarında 5,75 lira civarındaki doların durağan seyri değişmezken dünkü NATO 4’lü zirvesi ABD, Çin ve Güney Amerika hattında yaşanan gelişmelerin ardından bugünkü dolar ve euro kuru merak konusu oldu. Peki 5 Aralık Perşembe güncel dolar ve euro alış satış fiyatı nedir? İşte son durum:

CANLI DOLAR VE EURO FİYATI

Sakinliğini koruyan dolar dün 5.75 lira seviyesinden işlem görürken bugün de yatay seyrederek 5,75 liranın hemen altında güne başladı. Euro ise aynı saatlerde 6,36’dan işlem görüyor.

UZMANLARDAN İYİMSER TAHMİNLER

Ekonomi uzmanları, dün İngiltere’nin başkenti Londra’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Almanya Başbakanı Merkel ve İngiltere Başbakanı Johnson arasında gerçekleştirilen Suriye konulu NATO Dörtlü Zirvesi sonrası piyasaların daha iyimser olabileceğini, doların yatay seyrini sürdüreceğini öngörüyor.

Editör: TE Bilisim