Ekranların en fazla takip edilen dizilerinden birisi olan Hekimoğlu yeni bölümüyle seyircisinin karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümünde Hekimoğlu ailesinden neden kaçıyor? Hekimoğlu’nun annesi ve babası nasıl insanlar? Hekimoğlu genç adamın hayatını kurtarabilecek mi? gibi sorulara yanıt aranıyor. Dizinin sıkı takipçileri heyecanlı anları kaçırmamak için Hekimoğlu canlı izlemek istiyor. Kanal D canlı yayınında Hekimoğlu 21. bölüm izlemek için ayrıntılar haberde…

HEKİMOĞLU 21. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hekimoğlu yeni bir imajla hastaneye gelir. Herkesi şaşırtan bu ani değişimin sebebi merak konusu olurken Hekimoğlu’nun aklı ailesindedir. Şehir dışından gelecek olan anne ve babasıyla yiyeceği akşam yemeğini atlatmak için her yolu dener. Bu arada Hekimoğlu’nun yeni vakası üniversiteden yeni mezun genç bir adamdır. Ani elektrik çarpması hissiyle sürekli sarsılan gencin durumu giderek kötüleşir.

Hekimoğlu ve ekibi hastalığın sebebini bulmaya çalışırken kökleri ta geçmişe uzanan bir aile dramını gözler önüne sererler. İyi niyetle yapılan şeylerin nasıl felaketimiz olabileceği ortaya çıkar.

Hekimoğlu ailesinden neden kaçıyor? Hekimoğlu’nun annesi ve babası nasıl insanlar? Hekimoğlu genç adamın hayatını kurtarabilecek mi?

KANAL D İLE HEKİMOĞLU 21. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hekimoğlu bu akşam 20.00’de Kanal D’de!

Hekimoğlu’nun çekildiği Valide Atik Hastanesi nerede? Valide Atik Hastanesi gerçekte var mı?

Televizyon

Habere Git

Editör: TE Bilisim