Özer Sezer Susesi kimdir ve Sezer Susesi neden öldü? İş adamı Susesi’nin ani vefat haberi yakınlarını ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Vefat haberinin ardından Susesi ile ilgili bilgiler araştırılmaya başlandı. Bugün Edirne Eski Camii’de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek merhum iş adamı hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlar Özer Sezer Susesi kimdir, neden öldü? sorularının yanıtlarını arıyor…

Özer Sezer Susesi kimdir ve neden öldü?

Ünlü PEREJA kolonyalarının üretici firması PEREJA İleri Kimya Sanayi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Özer Sezer Susesi vefat etti.

Merhum iş adamı Susesi için bugün sabah 09.30’da ilk olarak İstanbul Florya Camii’nde helallik alınarak cenazesi Edirne’ye getirilecek. Özer Sezer Susesi için Eski Camii’de öğle namazının ardından Edirne Yeniimaret Bademlik Mezarlığı’nda defnedilecek.

Susesi neden öldü?

Edirne Hudut Gazetesi’nden Olay Güler’in haberine göre, önceki akşam İstanbul’da bir otelde oğlu Anıl Susesi’nin Fatma Girik’in yeğeni Ecem Fatma Girik ile evlendiren Özer Sezer Susesi, düğünün ardından kısa bir süre sonra kalp krizi geçirerek hayata veda etti.

Editör: TE Bilisim