66. bölümün yayınlanmasıyla beraber büyük final heyecanı yavaş yavaş artıyor. Yayınlanan son bölümde MasterClass ödülünü kazanan MasterChef Cemre gösterdiği performans ile yarışmanın finaline en yakın isim gibi gözüküyor. Fakat Alican ve Batuhan da oldukça iddialı. Ayrıca Güzide sürpriz yapabilir. Ekin kafasına koyduğunu yapabiliyorken, Rıfat ise düştüğü eleme potasından rahatlıkla çıkabiliyor. Bugün kim elenecek?

DANİLO ŞEF’İN TÜRKÇE İLE İMTİHANI

Balık tahmin etme yarışmasında ipucu vermek isterken dili sürçen Danilo Şef “K” harfini, “Kı” olarak söylemesi herkesi güldürdü. İşte o anlar;

ALİCAN’IN YENİ BALIĞI; “EJDERHA BALIĞI”

Balık tahmin etme yarışmasında sadece 3 doğru cevap veren MasterChef Alican ilk turda elendi. Ayrıca bir balığa da “Ejderha balığı” diyen Alican, son günlerde neden gergin olduğunu da açıkladı. Özellikle son bölümlerde Masterchef’te Alican ile Cemre arasında yaşananlar izleyicilerin gözünden kaçmamıştı. Takım kaptanı Güzide’ye göre Alican’ı ‘Cemre mahvetmişti.’ Bu durumu soran Donilo ve Somer, Şef Alican’ı konuşturmaya çalıştı.

MASTERCHEF ALİCAN’IN ŞEFLERE CEVABI

Yarışmanın giderek zorlaştığını belirten Alican “Bende biraz sinirler gerilmeye başladı. Kişi sayısı azaldıkça hedefe odaklandım ve strese girdim. Bir şeyleri başarmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

MASTERCHEF BATUHAN ESKİ HALİNE DÖNÜYOR

Son dönemdeki performansıyla şefleri üzen MasterChef Batuhan dün akşam iyi bir performans göstererek eskiye dönüş sinyalleri verdi. Özellikle şeflerin çok şey beklediği Batuhan katıldığı bir konferans sonrası kendine geldiğini artık daha iyi bir performans sergileyerek gençlere örnek olmak istediğini belirtti.

MASTERCHEF GÜZİDE SÜPRİZ YAPABİLİR

MasterChef Türkiye yarışmacılarından Güzide Mertcan yarışmanın sürpriz isimlerinden biri. Her geçen gün performansını arttıran MasterChef Güzide, olumlu tavırlarıyla dikkat çekiyor. Yarışmaya kattığı pozitif duruş onun en büyük avantajı.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

MasterChef’te bu akşam bir kişi daha elenecek. Dokunulmazlık oyunlarını kaybederek potaya giren Batuhan ve Rıfat bugün 3. eleme adayını bekliyor ve yarışmaya bir kişi daha veda edecek.  Özellikle son dönemde büyük bir performans düşüklüğü yaşayan Rıfat bu akşam veda edebilir. Fakat düşme potasından defalarca çıkan Rıfat’ın en büyük avantajı ise sürpriz olarak hazırladığı sunumlar. Bakalım bu akşam kim elenecek? İşte yeni bölümün fragramanı.

Editör: TE Bilisim