MasterChef Türkiye programının bu haftaki bölümünde eleme potasında yer alacak iki isimden biri Faruk Batuhan Öner oldu.

Dokunulmazlık oyunu sonrası kırmızı takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Bireysel dokunulmazlık oyununda şeflerin oyları ile dokunulmazlığı kazanan Mustafa, eleme adayı olarak Faruk Batuhan’ı seçti ve ilk eleme adayı Faruk Batuhan oldu.

FARUK BATUHAN KİMDİR?

Bu gelişme sonrası Faruk Batuhan kimdir sorusu gündeme oturdu. Bu sorunun yanı sıra yarışmacının özel yaşamı da programın takipçileri arasında merak konusu oldu. Peki, MasterChef yarışmacısı Faruk Batuhan kimdir?

“BEBEK” DENECEK YAŞTA MUTFAĞA MERAK SARDI

MasterChef Türkiye’de diğer yarışmacılar ve jüri üyeleri ile girdikleri diyaloglarla dikkat çeken. MasterChef yarışmacısı Faruk Batuhan Öner, 1986’da İstanbul’da dünyaya geldi. Henüz bebek sayılabileceği bir yaşta, 3 yaşında mutfağa ilgi duymaya başlayan Öner, 7 yaşında yemek yapmaya başladı. İstanbul ve Ege Üniversitesi’nde Su Ürünleri Mühendisliği öğrenimi gördü. Lisans eğitiminden sonra özel bir aşçılık okulunda eğitim alıp profesyonel anlamda mutfağa giriş yaptı. Oteller, restoranlar derken son olarak fastfood zincirinin marka şefi oldu. Aynı zamanda bir yemek dergisinde yazarlık yapan Faruk Batuhan Öner’in favori mutfakları Osmanlı ve Uzak Doğu.

Editör: TE Bilisim