TV8 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden bir olan Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yayınlanacak mı? Milyonlarca takipçinin merakla beklediği Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? Türkiye genelinde koronavirüs tedbirleri doğrultusunda birçok dizi ve TV programı çekimlere ara verirken Çarşamba akşamları izleyiciyle buluşan dizinin 12. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizinin 12. bölümünün yayın tarihi bilgileri araştırılıyor. Peki, Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm bu akşam var mı? Doğduğun Ev Kaderindir 12. bölüm ne zaman? İşte 1 Nisan Çarşamba TV8 yayın akışı bilgilerine yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm bu akşam var mı, 12. bölüm ne zaman?

TV8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yayınlanmayacak. Dizinin en son 11 bölümü 18 Mart 2020 akşamı ekranlara gelmişti. Coronavirus nedeniyle çekimlerine ara verilen dizinin 12. yeni bölümünün yayın tarihi ise henüz belli değil. Ayrıca dizinin yeni bölüm fragmanı da çekimler henüz gerçekleşmediğinden yayınlanmadı.

1 Nisan TV8 yayın akışı…

Tv8’in 1 Nisan tarihli yayın akışında dizinin yayın saatinde Survivor yarışması yer alıyor.

06:30 Oynat Bakalım 07:00 8’de Sağlık 08:00 Program 10.45 Survivor Panaroma 13:00 Doya Doya Moda 16:00 Seda Sayan ile Yemekteyiz 20:00 Survivor

Editör: TE Bilisim