Boşanma aşaması olduğu eşinden çocuklarını alan Necati Şaşmaz için bomba bir iddia ortaya atıldı. Yurtdışından kısa süre önce dönen ünlü oyuncu Necati Şaşmaz Corona virüsü olduğu iddia edildi. 14 günlük karantina süresini doldurmadığı gerekçesiyle Nagehan Şaşmaz çocuklarını Necati Şaşmaz’a vermek istemedi. Şaşmaz ise görme hakkı bulunduğu çocuklarını polis, avukat ve pedagog eşliğinde icra yoluyla aldı. Peki Necati Şaşmaz corona mı oldu? Polat Alemdar rolüyle ünlenen Necati Şaşmaz’ın karısından corona açıklaması…

NECATİ ŞAŞMAZ CORONA MI OLDU?

Ukrayna’dan 4 Mart 2020 tarihinde Türkiye’ye dönen ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, çocuklarını almak için boşanma aşamasında olduğu Nagehan Şaşmaz’ın evine gitti. Nagehan Şaşmaz, Necati Şaşmaz’ın yurt dışından döndükten sonra 14 günlük karantina sürecini geçirmediğini, çocukların bağışıklık sisteminin düşük olduğunu söyleyerek vermek istemedi. Bunun üzerine Necati Şaşmaz, çocuklarını avukatı eşliğinde icra yoluyla aldı.

Nagehan Şaşmaz’ın avukatı Nazlı Kara, “Necati Şaşmaz kısa bir süre önce yurt dışından dönmüştür ve bu nedenle koronavirüs tehlikesi altındadır. Sağlık Bakanlığı da zaten yurt dışından dönenlerin 14 gün boyunca kendini karantina altına alması gerektiği hususunda uyarıda bulunmuştur. Müşterek çocuklar şu anda hastadır ve bağışıklıkları düşüktür. Bu nedenle müvekkilim tarafından babalarının bir test yaptırması ve sağlıklı çıkması durumunda çocukları görmesi istenmiştir. Ancak maalesef Necati Şaşmaz bunların hiçbirine kulak asmamıştır ve icra marifetiyle çocukları almıştır” dedi.

Avukat Nazlı Kara, Nagehan Şaşmaz’ın karantina süreciyle ilgili olarak başvuruda bulunacağını söyledi.

Editör: TE Bilisim