Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’in üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisi TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Diziseverler yeni başlayacak olan diziyle ilgili ayrıntıları merak ediyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ne zaman başlıyor? Dizi oyuncuları ve konusu nedir? gibi sorulara cevap arayan vatandaşlar konuyla ilgili internet üzerinden araştırma yapıyor. İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ilgili merak edilenler…

İstanbullu Gelin gibi oldukça ünlenmiş bir romanın yazarı olan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı’nın senaryosunu kaleme aldığı “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Yapımını OGM Pictures’ın yaptığı, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2. fragmanı yayınlandı.

DİZİNİN KONUSU NE?

İbrahim Çelikkol’un ‘Mehdi’, Demet Özdemir’in ise ‘Zeynep’ karakterine hayat vereceği dizide, hayatın baştan kötü davrandığı bu iki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak ve zorlu bir aşkın efsanesini yazacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

DİZİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 25 Aralık akşamı TV8’de ilk bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

Editör: TE Bilisim