Ünlü giyim firmasının yaptığı açıklamaya göre 2020 Zara indirimi, 3 Ocak tarihinden beri online olarak devam ediyor. Zara indirimleri tüm mağazalarda yıl sonuna kadar geçerli olacak.

1975’te kurulan İspanya merkezli ünlü giyim ve aksesuar firması Zara, Türkiye’de en çok tercih edilen markalardan biri. Müşterilerinin talepleri doğrultusunda ürettiği kaliteli ürünlerini satışa sunan Zara, kışlık kıyafet ve aksesuarlarında indirim yapacağı tarihi açıkladı. 2020’nin ilk günlerinde indirim yapmayı planlayan ünlü marka, birbirinden güzel ürünlerini indirim sürecinde uygun fiyata müşterileriyle buluşturacak. İşte 2020 Zara indirimi hakkında bilinmesi gerekenler…

2020 Zara İndirimi Ne Zaman?

Bu süreçte müşterilerine yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunan Zara’da kışlık kaban, mont, bot, çizme, kazak, pantolon, ayakkabı, takı ve çanta gibi birbirinden güzel binlerce ürün sınırlı sayıda satışa sunulacak. İşte Kadın, Erkek ve çocuk giyimde 2020 Zara indirimleri:

ZARA ERKEK GİYİM YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİMLER İÇİN TIKLAYIN!

ZARA KADIN GİYİM YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİMLER İÇİN TIKLAYIN!

ZARA ÇOCUK GİYİM YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİMLER İÇİN TIKLAYIN!

‘ZARA’ HAKKINDA KISACA

Zara, İspanya merkezli bir giyim ve aksesuar markası.

Zara, 1975’te Arteixo, Galiçya’da Amancio Ortega ve Rosalía Mera doğrulusunda kuruldu.

Zara mağazalarının genellikle geniş alanlar üstüne kurulduğu bilinmektedir.

Dünya genelinde faaliyet gösteren en büyük 3 hazır giyim şirketinden biri olan Zara’nın, 2015 senesi itibarıyla dünya çapında 88 ülkede 2.000’in üstünde mağazası bulunmaktadır.

Türkiye’de ise 40 mağazası olan Zara, Inditex grubu yapısında yer alan Zara grubun en büyük şirketidir. İnditex grubunda Zara ile beraber; Massimo Dutti, Pull and Bear, Oysho, Uterqüe, Stradivarius, Zara Home ve Bershka markaları da yer alabilmektadır.

Günümüzde dünyanın en varlıklıları listesinde Bill Gates ve Carlos Slim’in sonrasında, dünyanın en büyük hazır giyim perakende zinciri olan Zara’nın kurucusu Amancio Ortega gelmekte.

Bütün bu ününe karşılık kendisi hayatını lüzum ettiğince saklı tutmakta ve medyada hiçbir şekilde yer almamaktadır.

Editör: TE Bilisim