Beşiktaş Rio Ave maçı nasıl canlı izlenir? Beşiktaş Rio Ave maçı şifresiz veren kanallar listesi merak konusu oldu. Temsilcimiz Beşiktaş rotayı UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Zorlu mücadele öncesi Siyah Beyazlı takımında Atiba, N’koudou ve Josef kadroya alınmadı. Bu heyecan dolu mücadele saat 20.00’de başlayacak ve D-Smart 20. Kanal’dan naklen ekranlara gelecek. Peki, Beşiktaş Rio Ave maçı nasıl canlı izlenir? İşte Beşiktaş Rio Ave maçı şifresiz veren kanallar listesi!

BEŞİKTAŞ RİO AVE MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR LİSTESİ!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz’in Rio Ave takımıyla karşı karşıya gelecek. Vodafone Park’taki karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve D-Smart 20. Kanal’dan naklen ekranlara gelecek. Mücadeleyi Alman hakem Daniel Siebert yönetecek. Siebert’in yardımcılıklarını aynı ülkeden Jan Seidel ve Rafael Foltyn yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alman Florian Badstübner olacak.

BEŞİKTAŞ RİO AVE MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Avrupa mücadelesini dünyada yayınlayacak kanallar da belli oldu. Portekiz, Yeşil Burun Adaları, Mozambik ve Angola’da Sport TV5 ve Sport TV Africa kanalları yayın yapacak.

BEŞİKTAŞ RİO AVE MAÇI MUHTEMEL KADROLARI

Beşiktaş: Ersin, Lens, Vida, Wellington, N’Sakala, Boyd, Atiba, Oğuzhan, Dorukhan, Llajic, Larin

Rio Ave: Kieszek, Matheus, Borevkovic, Pinto, Santos, Augusto, Tarantini, Geraldes, Piazon, Moreira, Mane

Editör: TE Bilisim