Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hafta içine rastlaması nedeniyle kamu kurumları resmi tatil olduğundan 1,5 gün hizmet veremiyor. Hangi kamu kurumlarının tatil olduğunu merak eden ve Adliyelerde işlemi olan vatandaşlar, ‘Bugün adliyeler açık mı? 29 Ekim adliyeler açık mı, çalışıyor mu?’ sorusunun yanıtını merak ediyor. Kamu kurumları 28 Ekim öğle saatinden itibaren resmi tatile girmişti. Peki, bugün adliyeler açık mı? 29 Ekim adliyeler açık mı, çalışıyor mu? Detaylar haberde.

Bugün adliyeler açık mı? 29 Ekim adliyeler açık mı, çalışıyor mu?

Tüm kamu kurum ve kuruluşları gibi adliyeler de 29 Ekim 2020 Perşembe günü tam gün resmi tatil uygulaması kapsamında olduğundan hizmet veremiyor. 30 Ekim Cuma günü tüm kamu kurumları rutin hizmetlerine devam edecek.

Bugün PTT ve Noterler açık mı, çalışıyor mu?

PTT şubeleri 28 Ekim tarihinde yarım gün olarak vatandaşlara hizmet vermesinin ardından 28 Ekim’de yarım gün ve 29 Ekim’de de tam gün resmi tatil uygulaması nedeniyle hizmet veremiyor.

Aynı şekilde noterler de 28 Ekim Çarşamba günü 13.00’a kadar hizmet verip, sistem, Adalet Bakanlığı alt yapısı ile çalıştığı için 28 Ekim’de yarım gün ve 29 Ekim’de de tam gün olmak üzere erişime kapalı olacak. Söz konusu kurumlar, 30 Ekim Cuma günü ise rutin hizmetlerine devam edecek.

Editör: TE Bilisim