Gelecek sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Fenerbahçe Beko transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yayıncı kuruluşun verdiği son dakika haberine göre Fenerbahçe Beko, Darüşşafaka Tekfen’de oynayan pivot Johnny Hamilton ile anlaşmaya vardı. Öte yandan Fenerbahçe Beko, gün içerisinde Litvanyalı kısa forvet Edgaras Ulanovas ile de 2 yıllığına anlaştıklarını açıklamıştı. Peki Fenerbahçe Beko’nun yeni transferi Jonathan Hamilton kimdir? Jonathon Hamilton kaç yaşında? Konuyla alakalı tüm detaylar haberimizde…

Fenerbahçe son dakika transfer haberi. Fenerbahçe Beko, Zeljko Obradovic dönemi sonrası Igor Kokoskov yönetiminde de EuroLeague’de iddialı bir kadro ile mücadele etmeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, beIN Sports’un haberine göre Darüşşafaka Tekfen’den pivot Johnny Hamilton transferini bitirdi.

Fenerbahçe Beko, İtalya’nın Dinamo Sassari takımında forma giyen Kanadalı forvet Dyshawn Pierre ve Zalgiris’ten Edgaras Ulanovas ile anlaşmaya varmıştı.

FENERBAHÇE BEKO’NUN YENİ TRANSFERİ JONATHAN HAMİLTON KİMDİR? JONATHON HAMİLTON KAÇ YAŞINDA?

Trinidad ve Tobago doğumlu 25 yaşındaki Hamilton pivot pozisyonunda oynuyor. Üniversite kariyerini 3 farklı takımda geçiren 2.13 boyundaki pivot forvet, 2018 yılında profesyonel olmaya karar verdi. 2018 yazında Detroit Pistons’ın yaz ligi kadrosunda kendine yer bulan oyuncu, sezonu Pistons’ın G-League’deki takımı olan Grand Rapids Drive’da geçirdi. 49 maçta görev alan Hamilton, maç başına 11.2 sayı, 8.7 ribaund, 2.4 blok ve 1.3 asist ortalamalarıyla takımının G-League playofflarına kalmasına önemli bir rol oynadı.

Kariyer:

2013-2015 Jacksonville College 2015-2017 Virginia Tech 2017-2018 UT Arlington 2018-2019 Grand Rapids Drive 2019- 2020 Darüşşafaka Tekfen

Editör: TE Bilisim