9 Mart akşamı 12. bölümüyle ekrana gelecek olan Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanları izleyicileri heyecanlandırdı. Müge’nin artık istediği bilgileri sızdırmayacağını sezen Akın bu kez Zehra’yı kullanmaya kalkışıyor. Akın ve Sancar birbirlerine doğru bir yola girerler. Akın dur durak bilmeyen tuzaklarına bir yenisini eklerken kendisinin de düştüğü tuzakta sonu ya hapis ya da mezar olacaktır. Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı’nda öyle bir sahne var ki Nare’nin yüreğindeki tüm hasret, acı ve ızdırapları göz yaşlarının sel olduğu bir nefeslik hıçkırığında düğümlüyor! Karanlık gerçeklerin sır perdesini aralayan Sancar Efe, yıllar sonra sevdiği kadına ‘adıyla’ sesleniyor! Sefirin Kızı yeni bölüm bu akşam var mı? İşte Sefirin Kızı 12. bölüm fragmanı ve 9 Mart Star Tv yayın akışı…

Ayrıca Sefirin Kızı 12. bölümünü akşam yayın saatinde canlı izleyebilmek için dirilispostasi.com Sefirin Kızı sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sefirin Kızı yeni bölüm bu akşam var mı?

Star Tv’nin iddialı dizisi Sefirin Kızı, izleyicisine yine duygu dolu anlar yaşatacak 12. bölümüyle bu akşam saat 20.00’da ekranlarda olacak.

Sefirin Kızı yeni bölüm (12) fragmanları

‘Uzun ince bir yoldayım’

Sancar Efe’nin artık bir ayağı kıyıda, bir ayağı boşlukta! Nare ise Sancar’ın gerçekleri anladığını, yıllardır duymadığı ve yüreğine bir bıçak gibi saplanan tek bir kelimeyle anlayacak!

Peki şimdi ne olacak? ‘Ava giderken avlanan’ Akın’ın sonu, ya hapis ya mezar mı?..

Sefirin Kızı yeni bölüm 1. fragmanı izle!

Sefirin Kızı 12 . bölüm 2. fragmanı izle!

9 Mart Star Tv yayın akışı

07:00 Mesut Yar ile Bugün

09:30 Sevdim Seni Bir Kere

10.45 Hayalimdeki Gelinlik

13:30 Gerçeğin Peşinde

16:45 Sevdim Seni Bir Kere

18:45 Star Ana Haber

20:00 Sefirin Kızı (12. yeni bölüm)

Editör: TE Bilisim