Dudullu Postası dizisinde Ali Vefa’yı gören Mucize Doktor hayranlarını şu günlerde bir telaş sardı! Taner Ölmez (Ali Vefa) diziden ayrılıyor mu diye merak eden izleyiciler konuyu internette araştırmaya başladı. Kanal D’de yayına başlayacak olan ve oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Dudullu Postası’nın fragmanları Tv’de yayınlanmaya başlandı. Dizinin çekimlerinin ne zaman yapıldığını araştıran vatandaşlar fragmanda görmeleri üzerine Ali Vefa diziden ayrılıyor mu sorusunun cevabını öğrenmeye çalışıyor. Peki işte çok merak edilen, ‘Mucize Doktor final mi yapıyor, bitiyor mu? Ali Vefa (Taner Ölmez) Mucize Doktor’dan ayrılacak mı?’ sorularının cevabı!..

Dudullu Postası dizisi ne zaman başlıyor? İşte yayın tarihi!

Dudullu Postası dizisi 2 Nisan Perşembe günü Kanal D ekranlarında akşam saat 20.00’de izleyicisine merhaba diyecek.

Dudullu Postası dizisi yeni dizi mi?

Merakla beklenen Dudullu Postası dizisi, yeni bir dizi değil. Dizi daha önce internet ortamında, BLU TV’de yayınlandı. Şimdi ise televizyon ekranlarında izleyicisini ağırlayacak.

Mucize Doktor final mi yapıyor, bitiyor mu? Ali Vefa (Taner Ölmez) Mucize Doktor’dan ayrılacak mı?

Öncelikle şu konuya açıklık getirmek gerekiyor ki; Dudullu Postası dizisi, yeni çekilen bir dizi olmadığından dolayı Mucize Doktor final yapmayacak. Dolayısıyla başrol oyuncusu Taner Ölmez yani Ali Vefa da diziden ayrılmayacak.

Dudullu Postası Oyuncuları kimler?

Heyecanla ekrana gelmesi beklenen Dudullu Postası dizisinin oyuncu kadrosunda; Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Erkan Can, Güven Kıraç, Aslı Bekiroğlu, Ayda Aksel, Bülent Şakrak, Özgür Emre Yıldırım, Levent Tülek ve Ahmet Rıfat Sungar gibi renkli isimler yer alıyor.

Dudullu Postası konusu ve oyuncuları! Dudullu Postası dizisi ne zaman çekildi? TIKLA!

Editör: TE Bilisim