TV ekranlarının en soluklu dizilerinden Arka Sokaklar 554. Bölüm Fragmanı yayınlanmasıyla birlikte dizinin müdavimleri yeni bölümde neler olacağını merak ediyordu. Cuma akşamları Kanal D’de seyircisi ile buluşan Arka Sokaklar’da 29 Mayıs 2020 Cuma günü yayınlanan 554. bölümde ekip, koronavirüs nedeniyle boş kalan barların içkilerini çalan bir çetenin peşine düşüyor! Bu gelişmelerden mahrum kalmak istemeyenler, Arka Sokaklar tek parça izle seçeneğini araştırıyor. Kanal D ile Arka Sokaklar 554. Bölüm kesintisiz izlemek için yayın bilgileri haberimizde…

ARKA SOKAKLAR 554.  SON BÖLÜM ÖZETİ! (29 Mayıs Cuma)

29 Mayıs 2020 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar’ın 554. Bölümde ekip, boş barların içkilerini çalan bir çetenin peşine düşüyor!

Koronavirüs dolayısıyla kapalı olan barlara bir çete musallat olur. Barların kapalı olmasını fırsat bilerek içkileri çalan çete ekibimizi harekete geçirir. Çete, çaldıkları içkilerin bir kısmı ile mekanlarına kadın dansçılar getirerek eğlenirler. Bu bilgi karşısında ekibimiz kıyafet değişikliği ile gizlice çetenin içine sızar. Çete liderinin güvenini kazanan ekibimiz operasyonu başlatır. Çete çaldıkları içkilerle alem yaptıkları mekana ekip üyelerimizi de çağırır. Ekip, çeteyi tutuklamak için gerekli olan tüm kanıtlara ulaştıktan sonra operasyonu başarılı bir şekilde sonlandırır.

ARKA SOKAKLAR 554. SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! (29 Mayıs Cuma) 

Editör: TE Bilisim