610 kişilik köy okulunda büyük başarılara imza atan beden eğitimi öğretmeni olan Serkan Türkoğlu ve öğrencileri başarıdan başarıya koşuyor. Yemekhaneyi spor salonu olarak kullanan okul yönetimi kısıtlı imkânlara sahip olmasına rağmen buldukları sponsor ile öğrencilerini başarıya taşıdı.

SPOR SEVGİSİ İMKÂNSIZLIKLARI AŞTI

Öğrencilerinin spor yoğun bir sevgi ve ilgi gösterdiğini belirten Serkan Türkoğlu “Kısıtlı imkânlarla eğitimimizi sürdürüyorduk. Öğrencilerimin spora hem ilgileri hem de yetenekleri vardı. Özellikle öğrencilerim masa tenisi, futbol, atletizm branşlarında yarışacak kadar yetenekliydiler. Bizlerde ihtiyaçlarımızı karşılamak için Okul Aile Birliği, hayırsever işadamları, İstanbul ‘da bulunan İlküvezli derneklerle görüştük.”

3 YILDA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTILAR

Öğrencilerin forma, spor malzemeleri ve top ihtiyaçları karşılandığını belirten Türkoğlu “Çaybaşı Belediyesi ile görüşülerek İlküvez’de bulunan  Halı Sahanın kullanılması sağlandı. Öğrencilerimiz beraber çalışmalara başladık. Sürekli olarak emek verdik ve 3 yılda büyük başarılara imza attık.”

Bartın’da atıl vaziyetteki köy okulu iş kapısı olduGündem

“Payitaht’ın gerçeklerinden rahatsızlar”Kültür Sanat

Editör: TE Bilisim