Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı artıyor. Geçtiğimiz gün HDP’li bir milletvekilinde koronavirüs tespit edilmesinin ardından 2 vekilde daha virüs saptandı.

VAKA SAYISI 3’E ÇIKTI

HDP Grubu’ndan “Yapılan ilk testlerde maalesef bir vekilimizin enfekte olduğu anlaşılmıştır. Kendisi şu anda doktor kontrolü altındadır, sağlık durumu iyiye gitmektedir.” açıklaması yapılmış, vekilin ismi açıklanmamıştı. Açıklamadan bir gün sonra 2 vekilde daha virüs ortaya çıktı.

HDP Grup Başkanvekilleri Hakkı Saruhan Oluç ve Meral Danış Beştaş imzasıyla yapılan ortak yazılı açıklamada, grup salonlarının da bulunduğu katta bir temizlik personelinin enfekte olduğunun hafta başında tespit edildiği hatırlatıldı.

Meclis’te bir vekilde daha koronavirüs tespit edildi

Sağlık

Habere Git

Bunun ardından çay ocağı, kat personeli, danışmanlar ve milletvekillerinin test yaptırmaları kararı alındığı belirtilen açıklamada, “Şu ana kadar yapılan testlerde toplamda 3 vekilimizin enfekte olduğu anlaşılmıştır. Vekillerimiz doktor kontrolü altındadır ve sağlık durumları iyidir. Yeni bir gelişme olması durumunda kamuoyunu bilgilendireceğiz.” ifadeleri kullanıldı.

Editör: TE Bilisim