Altın fiyatları düşer mi yükselir mi? Altın uzman yorumları neler söylüyor? 14 Eylül 2020 tarihi itibariyle yatırımcılar ve ekonomistler bu sorulara yanıt bulma çabasında. İşte son dakika haberi kategorisinde altın fiyatları hakkında en son gelişmeler…

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınında küresel bazda yaşanan ikinci dalga sonrası paniğinin yanı sıra aşı çalışmalarında da henüz beklenen ilerlemenin kaydedilememesi piyasalardaki risk iştahını artırdı. Bu durum güvenli liman olarak görülen altına olan talebi daha da artırdı.

Dolardaki yükselişle de beraber altın fiyatları da tarihi yükselişler kaydederek rekor seviyelere çıktı. Ancak geçen hafta altın fiyatları dalğgalı bir seyir izledi.

Dolar kaç TL? Dolar düşer mi yükselir mi? 14 Eylül 2020 Dolar uzman yorumları

İktisat

Habere Git

ALTIN FİYATLARI GEÇEN HAFTA NE KADARDI?

İstanbul Kapalıçarşı’da, geçtiğimiz hafta, dar bant içinde sakin bir seyir izleyen gram altın, cuma gününü bir önceki kapanışın yüzde 0,1 üzerinde 466,6 liradan tamamladı.

Peki bugün durum ne olur? Altın fiyatları düşer mi yükselir mi? 14 Eylül altın fiyatları ne kadar? İşte cumhuriyet, çeyrek altın fiyatı son durum ve uzman yorumları.

14 EYLÜL 2020 ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Alış: 464 lira

Satış: 468 lira

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Alış: 753 lira

Satış: 768 lira

YARIM ALTIN NE KADAR?

Alış: 1.506 lira

Satış: 1.537 lira

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Alış: 3.099 lira

Satış: 3.130 lira

ALTIN FİYATLARI DÜŞER Mİ YÜKSELİR Mİ? UZMAN YORUMLARI

Gram altın, yeni haftaya yükselişle başlamasının ardından önceki kapanışın yüzde 0,5 üzerinde 468,9 lira seviyesinde bulunuyor.

Teknik açıdan altının ons fiyatında 1.920 doların destek, 1.960 dolar seviyesinin direnç olarak öne çıktığı belirtilebilir.

Editör: TE Bilisim