2020 çay budama paralarının ödeneceği tarih, özellikle Karadeniz bölgesinde geçimini çay üretimine bağlı işlerden sağlayan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Daha önceki yıllara bakıldığında ödemelerin Haziran ayı içerisinde gerçekleştiği görülüyor. Bu yıl son günlerinde bulunduğumuz Haziran ayında ÇAYKUR çay budama paralarının ödeneceği tarih hakkında açıklamanın olup olmadığı merak konusu! Peki, ÇAYKUR budama paraları ne zaman ödenecek… 2020 çay budama ödemeleri hakkında detaylar haber içeriğinde.

ÇAYKUR budama paraları ne zaman ödenecek… 2020

Karadeniz Belgesi’nde özellikle de Rize ve çevresinde geçimini çay üretimi ve buna bağlı işlerden sağlayan yüzlerce vatandaş ÇAYKUR çay budama paralarının hesaplarına aktarılacağı tarihi bekliyor. çay budama paraları geçmiş yıllarda haziran ayı çıkmadan vatandaşların hesabına aktarılıyordu. Haziran ayının son günleri olması hasebiyle vatandaşların konu hakkındaki araştırmaları yoğunlaştı.

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü’nce 2020 yaş çay budama tazminat bedellerini vatandaşın hesabına ne zaman yatırılacağı henüz netlik kazanmadı. Ödemeler hakkında ÇAYKUR’dan veya Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılmış resmi bir açıklama henüz bulunmuyor. Konu hakkındaki son dakika gelişmelerini Diriliş Postası Gazetesi’nden takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim