Beşiktaş’ta uzun yıllar forma giydikten sonra kariyerine bir diğer Süper Lig ekibi Kasımpaşa’da devam eden Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, Porto’ya dönebileceği yönünde açıklamalar yaptı.

CONCEİÇAO’YA GÖZ KIRPTI

Portekiz basınına konuşan tecrübeli futbolcu, eski takımı Porto’nun kendisi için yerinin farklı olduğunu dile getirerek, “Porto’da idmana çıktığım ilk günden bu yana, kulüple adım hep yan yana geliyor. Ne olacağını bekleyip görmek gerekiyor. Conceiçao, Porto için harika bir teknik direktör. Orada çok iyi işler yaparak kupalar kazandı. Her zaman kazanmak isteyen her oyuncular, onunla çalışmak isterler” dedi.

“PORTO’YA OLAN AŞKIMI HERKES BİLİR”

Kasımpaşa ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 36 yaşındaki yıldız futbol oynamaya devam etmeyi düşündüğünü belirterek, “Kasımpaşa’da şu anda iyiyim ancak Porto’ya olan aşkımı da herkes çok iyi bilir. Hâlâ aynı kazanma gücüne sahibim ve galibiyet ile mağlubiyet arasındaki o farkı ortaya koyan da budur” şeklinde konuştu.

“PEPE’Yİ KAYBEDEN EKSİKLİĞİNİ HİSSEDER”

Beşiktaş’tan eski takım arkadaşı Pepe ile ilgili de görüşleri sorulan Quaresma, “Pepe kendini kanıtlamış, müthiş bir savunmacı. Oynadığı her yerde kazandı, kariyeri çok iyi. Onu kaybeden her takım, eksikliğini hisseder” cevabını verdi.

Editör: TE Bilisim