Ünlü oyuncu Binnur Kaya’nın başrolünde rol aldığı Kırmızı Oda dizisi izleyenleri ekran başına toplamaya devam ediyor. Oyuncuların başarılı performansıyla seyircisinde büyük etki bırakan Kırmızı Oda dizisi yayınlandığı günlerde sosyal medyada en çok konuşulana konular arasında yer alıyor. Kırmızı Oda dizisini internet üzerinden izlemek isteyenler, Kırmızı Oda son bölüm tek parça izle seçeneklerini araştırıyor. TV8 ile Kırmızı Oda 5. bölüm kesintisiz HD hd izlemek için yayın bilgileri haberimizde…

OGM Pictures’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Kırmızı Oda’nın yeni bölümü 2 Ekim 2020 Cuma günü saat 20:00’de TV8 ekranlarında yayınlandı.

Kırmızı Oda’nın 5. bölümde ünlü oyuncu Emre Kınay diziye konuk oldu.

Binnur Kaya kimdir, kaç yaşında? Kırmızı Oda oyuncusu Binnur Kaya nereli?

Televizyon

Habere Git

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kırmızı Oda oyuncuları kimler? Kırmızı Oda dizisinin konusu ne?

Televizyon

Habere Git

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayelerinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisinin oyuncuları ve konusuna dair detaylar belli oldu. Genellikle komedi türündeki projeler ve karakterlerle izleyici karşısına çıkan Binnur Kaya’nın bambaşka bir rolle izleyici karşısına çıkacağı Kırmızı Oda dizisinde insan hayatının en derin sırları “Kırmızı Oda”da anlatılacak. Hayatın içinde bugüne kadar konuşulmamış, konuşulamamış ne varsa “Kırmızı Oda”da ortaya çıkacak.

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Merakla beklenen dizi tüm bu insan hikayelerini farklı konuk oyuncu kadrolarıyla ekrana getirecek. Dizinin başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan yer alıyor. Farklı oyuncular da birbirinden şaşırtıcı karakterleri canlandırmak üzere diziye konuk olacaklar. Evrim Alasya, Salih Bademci ve Hande Doğandemir “KIRMIZI ODA”nın ilk bölümünün konukları!

Editör: TE Bilisim