İstanbul Yeditepe Konserleri, Bingöl’de yaşanan deprem nedeniyle verilen 2 günlük aranın ardından devam ediyor.

3 TEMMUZ’A KADARKİ PROGRAM BELLİ OLDU

Daha önce ilk 10 günlük bölümü açıklanan ve geride kalan 5 günde toplam 9 sanatçının sahne aldığı konserlerin, 3 Temmuz’a kadarki yeni programı belli oldu.

Cumhurbaşkanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle evde kalmak zorunda olunan dönemde başlattığı konser etkinliklerine, normalleşme sürecinde de devam ediyor.

TOPLAM 60 SANATÇI SAHNE ALACAK

İletişim Başkanlığı koordinasyonunda 23 Nisan’da “7 Tepeden 7 Kıtaya” konseriyle başlayan, 19-26 Mayıs’ta “Türkiye’nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri” ile devam eden programa, “İstanbul Yeditepe Konserleri” adlı yeni bir konser serisi eklendi.

9 Haziran’da başlayan ve bir ay boyunca her gün gerçekleştirilecek “İstanbul Yeditepe Konserleri”nde toplamda yaklaşık 60 sanatçı, binlerce müzisyenle sahne alacak.

Her gün saat 21:00’da Cumhurbaşkanlığı ve İletişim Başkanlığı sosyal medya hesaplarında yayınlanan konserler, ayrıca televizyon kanallarında da müzikseverlerle buluşuyor.

YILDIZLAR GEÇİDİ SÜRÜYOR

İstanbul Boğazı’nın yanı başında Kuruçeşme’de gerçekleştirilen “İstanbul Yeditepe Konserleri”nin daha önce ilk 10 günlük bölümü açıklanmıştı.

9 Haziran’da Ajda Pekkan, 10 Haziran’da Sibel Can, 11 Haziran’da Demet Akalın ve Alişan, 12 Haziran’da Funda Arar ve Hakan Peker, 13 Haziran’da Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam konserlerinin ardından, 14 Haziran’da Bingöl’de yaşanan deprem nedeniyle programa 2 gün ara verilmişti.

16 Haziran itibarıyla devam edecek konserlerin 3 Temmuz’a kadarki yeni programı belli oldu.

İSTANBUL YEDİTEPE KONSER PROGRAMI:

16 Haziran Işın Karaca, Coşkun Sabah

17 Haziran Serdar Ortaç, Sinan Akçıl

18 Haziran Muazzez Ersoy, Zekai Tunca

19 Haziran Özhan Eren, Orhan Hakalmaz, Ceyhun Çelikten

20 Haziran Ebru Yaşar, Bülent Serttaş,

21 Haziran Nükhet Duru, Selami Şahin

22 Haziran Hande Yener, Kutsi

23 Haziran Murat Dalkılıç, Gökhan Tepe

24 Haziran Yavuz Bingöl, Hilal Özdemir

25 Haziran Fatih Kısaparmak, Gülay

26 Haziran Zerrin Özer, Ümit Sayın

27 Haziran Melihat Gülses, Sami Özer

28 Haziran Uğur Işılak, Şükriye Tutkun

29 Haziran Mustafa Keser, Burcu Güneş

30 Haziran Özdemir Erdoğan, Emre Altuğ

1 Temmuz Metin Şentürk, Derya Uluğ

2 Haziran Murat Kekilli, Merve Özbey

3 Temmuz Berkay, Bengü

GELECEK PROGRAM DAHA SONRA BELLİ OLACAK

“İstanbul Yeditepe Konserleri”nin 3 Temmuz’dan sonraki programı ilerleyen günlerde açıklanacak. İletişim Başkanlığı tarafından İstanbul’un Fethi’nin 567. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “İstanbul’un Fethi Özel Konser Programı”nda da Esat Kabaklı, Mustafa Yıldızdoğan ve İbrahim Sadri fetih coşkusunu yaşatan eserlerle sahne almıştı.

Editör: TE Bilisim