Ezeli rakibi Beşiktaş karşısında dün akşam neredeyse tek pozisyon dahi bulamadan 90 dakikayı bitiren ve sahadan 1-0 yenik ayrılan Galatasaray’da devre arası için transfer sesleri yükselmeye başladı. Teknik direktör Fatih Terim’in basın toplantısındaki ‘Ocak’ta değişeceğiz, yeni transferler olacak, fakat bu arada satmadan alamayacağımızı da biliyoruz’ ifadeleri gözleri bir anda mevcut kadroya çevirdi.

TERİM ESKİ YILDIZLARINI GERİ İSTİYOR

Genelde yaşı geçkin, kariyerinin sonuna gelmiş oyunculara sahip olan Fatih Terim’in ‘para edecek’ futbolcu sayısı bir elin parmaklarını geçmezken, Galatasaray’ın ‘B’ planı olarak yine kiralama seçeneğini masaya yatıracağı öğrenildi. Bu noktada tranfser bütçesi oluşturmak zorunda olan Sarı-Kırmızılı ekipte gözler Luyindama, Belhanda ve Feghouli’ye çevrildi. Hali hazırda ciddi talipleri olan bu 3 ismin satışıyla gelir elde etmeyi amaçlayan Terim’in eski öğrencilerinden Ndiaye ve Onyekuru’yu yönetimden talep etmeyi planladığı bildirildi.

EN YÜKSEK PİYASA LUYINDAMA’DA

İngiliz ekipleri tarafından takip edilen ve 14 milyon euroluk piyasa değeri bulunan Luyindama şu an en güçlü seçenek olarak dururken, sözleşmesinde “4 milyon 250 bin euroya serbest kalır” maddesi bulunan Feghouli’nin de Arap ülkelerinden birine gitme şansının bir hayli yüksek olduğu kaydedildi. Belhanda için yine Arap kulüplerinin devrede olduğu bilinirken, Faslı futbolcunun Çin’i de tercih edebileceği konuşuluyor.

Editör: TE Bilisim