Star TV ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümleri itibariyle büyük bir seyirci kitlesine ulaşan Babil, yeni bölümüyle Cuma akşamı ekranlara gelmeye devam ediyor. Her bölümüyle seyircisini kendine bağlayan Babil’de bu hafta işler karışıyor. Deniz’in ameliyat sonrası yaşayıp yaşamayacağı belli olacak. Cuma akşamı 9. son bölümü yayınlanan Babil’in sevenleri son bölüm tek parça izle seçeneklerini araştırıyor. Babil, son bölümde, Kudret’in İlay’a düzenlediği kumpası öğrenen Süleyman, Kudret’le yüzleşiyor. Babil 9. son bölüm tek parça izle seçeneklerini internette yoğun olarak araştırılıyor. Star TV ile Babil 9. son bölüm tek parça izlemek için detaylar burada… İyi seyirler…

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İrfan ve Eda, hastane koridorlunda evlatlarını beklerken hayatlarının en zor sınavını veriyor.

Deniz’in ameliyatından sonra İrfan’ın Süleyman’a verdiği ödeme sözünü tutması gerek. Fakat işler Hakan’ın da dahil olmasıyla daha da sarpa sarıyor. Süleyman, hiçbir koşulda insafının olmadığını göstermek için İrfan ve Egemen’e sağlam bir gözdağı veriyor.

Ayşe ise Süleyman’a dair daha fazla bilgi edinebilmek için Hakan’la yakınlaşmak zorunda kalıyor. Kudret’in İlay’a düzenlediği kumpası öğrenen Süleyman, Kudret’le yüzleşiyor.

Deniz sağlığına kavuşabilecek mi? İrfan, Süleyman’a verdiği sözü tutabilecek mi? Kudret, Süleyman’ın hiddetinden nasıl kurtulacak?

BABİL 9. SON BÖLÜMÜ TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! 

Editör: TE Bilisim