Diriliş Postası Muhabiri Yunus Kök/İstanbul

Küresel terörün hamiliğine soyunanlar, günü gelince ceplerinde taşıdıkları akrebin zehrine maruz kalabiliyor. Mehmetçiğin milli güvenliğimizi korumak için Suriye’nin kuzeyine yaptığı sınır ötesi harekatları durdurmak için elinden geleni yapan ABD, PKK tarafında yer alan Antifa üyelerinin de yasını tutuyordu. Günümüzde ise aynı Antifa, ABD’nin başına dert açmış durumda.

Dr. Eray Güçlüer

“İSTİHBARAT ÖRGÜTLERİNİN GÜDÜMÜNDELER”

Antifa’nın kökeninin 100 yıl öncesine dayandığını ve Almanya’da anti semitizme karşı oluşan Marksist kökenli akımın bir franksiyonu olduğunu söyleyen Dr. Güçlüer, zamanla Sovyetlerden uzaklaşan yapının “batı marksizmini” oluşturduğunu belirtti. Antifa’nın hemen hemen dünyadaki bütün silahlı sol örgütlerin içerisinde yer aldığını belirten Güçlüer, soğuk savaş döneminde bunun çok üstünde durulmadığını ancak iki kutuplu düzenin çökmesinden sonra artan küresel terörle birlikte etkisini artırdığını söyledi. İstihbarat örgütlerinin Antifa üzerindeki etkisini de anlatan Dr. Güçlüer, kendilerini sosyalist olarak tanımlayan yapının aslında günümüzde istihbarat örgütlerinin maşalığını yaptığını belirtti.

MENFAATLERİNE GÖRE HAREKET EDERLER

Dr. Güçlüer, Antifa’nın Suriye’nin kuzeyinde PKK ile müşterek hareket ettiğini ve Antifa taburu adı altında Mehmetçiğin karşısına dikildiğini belirtti. “Antifa’nın bir bölümü Afrin’de Mehmetçik tarafından etkisiz hale getirildi” diyen Dr. Güçlüer, profesyonel seri katiller olarak tanımladığı yapının PKK ile birlikteliğini sürdüreceğini söyledi. ABD’nin Antifa’ya etik açıdan bakışının çok mümkün olduğunu düşünmediğini dile getiren Dr. Güçlüer, “ABD, kendi ülkesindeki Antifa’yı terörist olarak tanısa da Suriye’de PKK’nın yanında yer alanları öyle görmez;işine gelmez. Çünkü PKK; ABD’nin Orta Doğu’daki maşasıdır” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim