Binnur Kaya’Nın ana karakter olarak yer aldığı Kırmızı Oda Dizisi, ilginç karakterler ve çarpıcı olaylarla en çok izlenenler arasında yer almaya devam ediyor. Alya’nın ardından ermişlerle konuşan Boncuk karakteriyle Kırmızı Oda yine milyonları ekrana kilitlemeyi başardı. Dizi takipçileri son günlerde Boncuk’un gerçek hikayesini sıkça araştırıyor. Boncuk rolünün hakkını veren Burcu Biricik kimdir, kaç yaşında, oynadığı dizi ve filmler de merak edilen detaylar arasında. Peki, Kırmızı Oda Boncuk gerçek hikayesi nedir? Burcu Biricik’in hayat verdiği Boncuk gerçekte kim? Merak edilen detaylar haber içeriğinde olacak.

Kırmızı Oda Boncuk gerçek hikayesi! Burcu Biricik’in hayat verdiği Boncuk gerçekte kim?

TV8’in Kırmızı Oda Dizisinde Boncuk karakteri son günlerde merak konusu oldu. Ermişlerle konuşan ve onların sözünden çıkmayan Boncuk, ermişlerin kendisini başka kocaya vereceğini söylüyor.

Alya’nın ardından izleyiciyi ekrana kilitleyen güçlü bir karakter olan Boncuk’un gerçek hayat hikayesi merak ediliyor. Peki Kırmızı Oda’da Burcu Biricik’in canlandırdığı Boncuk gerçekte kim? İşte detaylar…

Hollanda’da yaşayan evli bir kadının yaşadığı paranoid durum bozukluğu, Kırmızı Oda Boncuk karakteriyle ekranlara taşınıyor. Yurt dışında, sosyal bir faaliyeti olmayan ve kocasından başka görüşüp konuştuğu kimsesi bulunmayan genç bir kadının gerçek dışı olaylara sürüklenişine Boncuk karakteriyle tanık oluyoruz.

Ermişlerle konuşan ve kendisi hakkında verecekleri her hükme razı olan Boncuk karakterinin yaşadığı rahatsızlığın ne denli tehlikeli olduğu ve tedavi edilmezse nelere yol açabileceği hakkında farkındalık oluşturuyor aynı zamanda, Kırmızı Oda dizisi…

Boncuk, kocasının kendisini ciddiye almadığı takdirde ermişlerin onu başka kocaya vereceğini anlatıyor. Boncuk, adeta yediği her lokma ve içtiği her yudum suya varıncaya kadar ermişlere danışmadan hareket etmiyor.

Burcu Biricik kimdir?

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 yılında Antalya Elmalı’da doğdu. Lisans eğitimini İzmir Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nde tamamladı. Üniversite yıllarında Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda çalışmaya başlamıştır. İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda ve kısa filmlerde rol almıştır.

2006 yılında Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasına katılmış ve Akdeniz Kraliçesi olarak seçilmiştir.

Oyunculuğun yanı sıra 2016 yılında Çok Uzak Fazla Yakın filminin yönetmenliğini yapan Burcu Biricik, 2015 yılında nişanlandığı reklamcı Emre Yetkin ile 30 Temmuz 2016 tarihinde evlendi.

Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisinde Dila karakterine hayat veren Burcu Biricik, 1.70 cm boyunda, 53 kilo ve Boğa burcudur.

2019 – Kuzgun (Dila) (TV Dizisi)

2019 – Çiçero (Ajan) (Sinema Filmi)

2018 – Her Şey Seninle Güzel (Deniz) (Sinema Filmi)

2018 – 8. Gün (Bahar)(TV Dizisi)

2016 – Çok Uzak Fazla Yakın (Aslı) (Sinema Filmi)

2016 – Hayat Şarkısı (Hülya) (TV Dizisi)

2014 – Şeref Meselesi (Kübra Güngör) (TV Dizisi)

2014 – Ulan İstanbul (Kübra) (TV Dizisi)

2014 – Bana Masal Anlatma (Ezgi) (Sinema Filmi)

2013 – Kedi Özledi (Lale) (Sinema Filmi)

2013 – İnanç Odası (Kurban) (Sinema Filmi)

2013 – Beni Böyle Sev (Seda) (TV Dizisi)

2012 – Düşman Kardeşler (Derya) (TV Dizisi)

2012 – Ustura Kemal (TV Dizisi)

2011 – Muhteşem Yüzyıl (Cariye) (TV Dizisi)

2007 – Maçolar (TV Dizisi)

Editör: TE Bilisim