Ezan mı okuyorsun diye yaşlı adama saldıran Halil Sezai gündem oldu. Kiraladığı villada film çekimlerine devam eden ünlü şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai yan komşusu olan 67 yaşındaki Hüseyin Meriç isimli adamın evini basıp dövdü. Kameralara yansıya görüntülerin sosyal medyaya yayılmasının ardından binlerce kişi Halil Sezai’ye tepki gösterdi. Yaşlı adamın şikayeti üzerine gözaltına alınan Sezai’nin daha sonra verdiği ifadesinin ardından serbest bırakıldı. İşte Halil Sezai’den skandal ezan sözleri ve Halil Sezai kavga görüntüleri izle…

“Ezan mı okuyorsun sen?”

Sezai’nin komşusuna şiddet uyguladığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Sezai, yaşlı adama tekme ve yumrukla saldırıyor. Yaşlı adamın evine odunla giren Sezai, dışarı kaçan komşusunu dövmeye devam ederken, ‘Ezan mı okuyorsun sen?’ dediği duyuluyor.

“Kaçmasaydım öldürmüştü”

Olay sonrası konuşan 67 yaşındaki adam, “Elinde bir odunla içeriye girdi. ilk önce orada dövdü beni evden kaçmasaydım öldürmüştü. Elindeki odunla başıma vurdu ve boynumu kırmaya çalıştı. Kalp hastasıyım yere oturdum beni döverken kelime-i şehadet getirdim, ‘Ezan mı okuyorsun lan sen?’ diye daha çok dövdü.” dedi.

Editör: TE Bilisim