AUZEF final sınavı sonuçları kapsamında en heyecanlı güne girildi. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’nde eğitim öğretim hayatlarını sürdüren öğrenciler, 10-20 Temmuz tarihleri arasında internet üzerinden final sınavlarına katılım gösterdi. AUZEF öğrencileri, kendilerini ilgilendiren oturumlara online ortamda çevrimiçi olarak sınavlara girdi. Şimdi gözler ise AUZEF sınav sonuçları sorgulama ekranına çevrildi. Peki, AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? AUZEF final sonuçları saat kaçta açıklanacak? Detaylar haberimizde…

AUZEF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? AUZEF FİNAL SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

İstanbul Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği AUZEF bahar dönemi final sınavları 10 Temmuz günü online olarak başladı ve sınavlar 20 Temmuz’da son buldu. Adaylar heyecanla sonuçların açıklanacağı günü ve saati beklerken, henüz son sonuçlara ilişkin bir açıklama yapılmadı. Ancak önceki sınav sonuçları 3 gün içerisinde duyurulmuştu.

AUZEF SINAV SONUCU NASIL SORGULANIR?

Çevrimiçi olarak düzenlenen sınav sonuçları https://esinav.istanbul.edu.tr adresinden ilan edilecek. Henüz açıklanmayan sınav sonuçları, belirtlen adresten kullanıcı adı ve şifesiyle öğrenilebilecek.

AUZEF SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI…

Editör: TE Bilisim