Cansu Canan Özgen kaç yaşında, boyu kaç? Cansu Canan Özgen kimdir, evli mi? Ekranların tanınan simaları zaman zaman beklenmedik sürpriz olaylarla sosyal medyanın gündemine düşüyor. Genç sunucu Cansu Canan Özgen de son günlerin en çok araştırılan isimlerinden biri oldu. Özgen, Instagram hesabından Prof. Dr. İlber Ortaylı ile yaptığı canlı yayın sonrası gündem olurken, genç sunucunun yaşam öyküsü, memleketi, yaşı, boyu, mesleki kariyeri, eşi ve özel hayatına dair bilgiler de araştırılmaya başlandı. Peki, Cansu Canan Özgen kaç yaşında, boyu kaç? Cansu Canan Özgen kimdir, evli mi? Merak edilen bilgilere haberimizden erişebilirsiniz.

Cansu Canan Özgen kimdir, kaç yaşında, boyu kaç? Cansu Canan Özgen evli mi, eşi kim, ne iş yapar?

Cansu Canan Özgen, 23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Anne tarafından Erzurumlu olan Özgen, baba tarafından ise Selanik göçmenidir.

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Cansu Canan Özgen, tarih bölümünde yüksek lisans eğitimini südürmektedir.

Televizyon kariyeri için ise diksiyon dersleri almıştır.

BJK TV’de başladığı sunuculuk kariyerinin ardından Habertürk TV’ye geçen Özgen, burada çalıştığı 2013-2018 yılları arasında haber kuşaklarında sunuculuk yapmış, ayrıca gizem-strateji ve tarihsel konuların ele alındığı ‘Öteki Gündem’ programı ile de ekranlara gelmiştir.

2018 yılında Habertürk TV’den ayrılarak A Haber Kanalı’na geçen ve bir süre hafta sonu haber kuşaklarını sunan Özgen, 2019 yılının başından itibaren aynı yayın grubuna bağlı A Para kanalına geçerek Cuma geceleri yayınlanan ‘Gündem Dışı’ programının sunuculuğunu yapmıştır.

1 Ağustos 2019 tarihinde A Para kanalından ayrılan Özgen, TV8’e geçerek “8’de Bugün” programıyla sevenlerinin karşısına çıkmıştır.

Sanat tarihçisi Talha Uğurluel ile birlikte kitaplar yazan Cansu Canan Özgen, ayrıca birçok kitap semineri ile fuarda da konuşmacı olarak yer almıştır.

Cansu Canan Özgen, 9 Şubat 2020 tarihinde basketbolcu Erden Eryüz ile dünya evine girmiştir.

Editör: TE Bilisim