Fenerbahçe müstakbel teknik direktörü Nenad Bjelica’nun resmen koltuğa geçmesini beklerken Sarı-Lacivertli yönetimin, Hırvat teknik adam ile yol haritası da belli olodu. Dinamo Zagreb’i 2 yıl üst üste şampiyon yapmasının yanı sıra bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde Manchester City, Atalanta ve Shaktar Donetsk’in olduğu grupta 5 puan toplayarak dikkat çeken Bjelica’nın Fenerbahçe’deki görevi köklü bir değişikliğin fitilini ateşleyecek.

OYUNCUYU PARLATIP YÜKSEK FİYATA SATIYOR

48 yaşında olmasına rağmen sahaya yansıttığı sistemle birlikte genç oyunculara tanıdığı şans ve onlar için Avrupa’nın dev kulüplerini harekete geçirmesini sağlayan Bjelica, Fenerbahçe adına en doğru karar olarak yorumlanırken sarı lacivertli yönetimin transferde umut vadeden isimlere odaklanacağı belirtildi.

Dinamo Zagreb’de Moro, Majer, İvanusec, Gojak gibi öğrencilerinin piyasa değerlerini 30 milyon eurolara kadar yükselten Bjelica’nın aynı etkiyi Fenerbahçe’de de göstermesi isteniyor. Bu doğrultuda Hırvat çalıştırıcının da kadro mühendisliğini çoktan kafasında belirlediği ifade edildi.

BORÇ BATAĞINDAN KURTARACAK

İspanyol orta saha Dani Olmo’nun 20 milyon euro’ya Leipzig’e gitmesini sağlayan Nenad Bjelica’nın genç futbolcuları çıkarıp büyük takımlara astronomik fiyatlara satılmasına ön ayak olacağı ve Fenerbahçe’yi borç batağından kurtaracağı düşünülürken, Başkan Ali Koç’un Bjelica ile şimdiden çalışmalara başladığı kaydedildi.

Editör: TE Bilisim