Diriliş Postası Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Kaya Temel

Büyük vaatlerle başkanlığa gelen Ali Koç, dev derbi sonrası protokol tribününden kendi taraftarının arasına atlayıp hakaretler yağdırmıştı. Koç, kendisine tepki gösteren taraftarlara “Satmayın beni” diyerek seslendi.

Başkan Koç, “Satmayın beni” derken neyi ifade etmeye çalıştı? Fenerbahçe Kulübü’ne kendi cebinden verdiği paralar mı aklına geldi? Bir kulüp başkanı olarak kullanılan bu kelimeler ne kadar doğru? Binlerce taraftar bu soruların cevabını ararken Ali Koç’un fevriliği ve sözleri her şeyi ortaya çıkardı. Ayrıca, Başkan Koç’un bu davranışı Avrupa basınında büyük tepki gördü.

BATAKLIĞA SÜRÜKLÜYOR

Sezona şampiyonluk vaadiyle başlayarak skandal transfere imza atan Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü’nü bataklığa sürüklüyor. Mevcut borcu yardım kampanyalarıyla azaltan Koç, yanlış transfer politikası ile kulübü aynı noktaya getirmekle karşı karşıya. İddiaya göre, Adil Rami bonservis bedeli ödenmeksizin 2.5 milyon imza parası, 2.5 milyon euro da maaş taahhüdüyle geldi. Başkan Koç sadece bu transferde, 5 milyon euro kulübü zarara soktu.

“SİCİL” GÜNDEME GELDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, aylar önce Fatih Terim’i hedef alarak yaptığı açıklamada “Futbolculuk ve hocalık döneminde onun kadar ceza alan birisi yok. Sicili nasıl bu kadar bozuk olabilir” ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Ali Koç’un taraftara hakaret etmesi ve aralarına atlayarak reaksiyon göstermesine karşılık Fatih Terim’in kızı Merve Terim Çetin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sicilin parayla, nüfuzla, reklamla doldurulamadığı yerdeyiz” ifadelerini kullanarak Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a göndermede bulundu.

Editör: TE Bilisim