Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 6,8 şiddetindeki depremin ardından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ndan (BTK) açıklama geldi.

Bölgede yaşanan olumsuzluklara karşı vatandaşlara ücretsiz konuşma ve internet tanımlandığı bildirilen açıklamada şöyle denildi:

“Elazığ’daki deprem bölgesinde bulunan vatandaşlarımıza, acil iletişim ihtiyaçları için operatörlerimiz tarafından ücretsiz konuşma ve internet tanımlanmıştır. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun.”

OPERATÖRLERDEN AÇIKLAMA

Elazığ’ın Sivrice ilçesi merkezli 6,8 şiddetindeki depremin ardından meydana gelen olumsuzluklara karşı operatörler vatandaşlara ücretsiz konuşma ve internet hakkı tanımladı.

Turkcell: “Elazığ Sivrice deprem bölgesinde bulunan müşterilerimize acil iletişim ihtiyaçları için ücretsiz konuşma ve internet tanımlanmıştır. Geçmiş olsun.”

Vodafone Türkiye’den, “Elazığ’daki müşterilerimize acil iletişim ihtiyaçları için ücretsiz konuşma ve internet tanımlanmaktadır. Geçmiş olsun.” açıklaması yapıldı.

Türk Telekom’da kullanıcılarına ücretsiz iletişim ve internet erişim sağladı. Açıklamada, “Elazığ’daki depremden etkilenen vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun. Türk Telekom olarak, müşterilerimiz için ücretsiz konuşma ve internet kullanımı tanımlandı. Kriz masamız hazır. Yanınızdayız Elazığ.” denildi.

Editör: TE Bilisim