Yatıya Misafirim Var ödülü ne kadar? Yatıya Misafirim Var başvuru ekranı hakkında detaylar merak konusu oldu. Her gün farklı bir şehre misafir olarak giden yarışmacılar gün sonunda gittikleri yerlerden misafirperverlik puanı topluyor. Cuma günü ise en yüksek puanı toplayan yarışmacı büyük ödülün sahibi oluyor. Peki, Yatıya Misafirim Var ödülü ne kadar? Yatıya Misafirim Var başvuru ekranı! İşte detaylar…

YATIYA MİSAFİRİM VAR ÖDÜLÜ NE KADAR? YATIYA MİSAFİRİM VAR BAŞVURU EKRANI!

Yatıya Misafirim Var yarışma formatında, hafta içi yüksek puanları toplayarak, haftanın son gününde en yüksek puanla haftanın birincisi olan kişi büyük ödülün sahibi olacak. Yarışmanın sosyal medya platformlarında ödülün tatil olduğuna dair bir takım paylaşımlar yapılıyor. Sosyal medyada 10 bin TL para ödülü olduğu da söyleniyor.

GEÇEN HAFTA YAYINA BAŞLADI

Geçtiğimiz hafta ilk bölüm ile Kanal D’de sat 16.00’da yayına başlayan Yatıya Misafirim Var, 4 Aralık Cuma günü ilk birincisini belirledi bile.

Yatıya Misafirim Var yarışmasının ödülü resmi olarak açıklanmasa da, ödülün tatil olduğu belirtiliyor.

YATIYA MİSAFİRİM VAR BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Yatıya Misafirim Var yarışmasına başvuru yapmak için Kanal D’nin resmi internet sitesindeki başvuru formunu doldurmanız yeterli.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim