Beşiktaş Avrupa Ligi maçında evinde Braga’yı ağırlıyor. Siyah-Beyazlı ekip gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor. Taraftarlar Beşiktaş – Braga maçı ne zaman diye aratıyor. Bu önemli maçın hakemi Alejandro Hernandez oldu. Peki Beşiktaş – Braga maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İşte detaylar…

Abdullah Avcı yönetimindeki Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde ilk hafta Slovakya temsilcisi Slovan Bratislava’ya 4-2 mağlup olmuştu. İkinci hafta mücadelesinde evinde İngiliz Wolves’i ağırlayan Kara-Kartal büyük üstünlükle oynadığı maçın son dakikasında yediği golle sahadan 1-0 yenik ayrılmıştı.

Süper Lig’de evinde lig lideri Alanyaspor’u 2-0 yenerek moral bulan Beşiktaş 24 Ekim Perşembe günü evinde ağırlayacağı Braga’yı mağlup ederek gruba tutunmak istiyor.

BEŞİKTAŞ – BRAGA MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

24 Ekim Perşembe günü Beşiktaş Vodafone Park’ta oynanacak maçın başlama saati ise 19:55 olarak belirlendi. Maç beIN Sports HD1’den canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ BRAGA MAÇI HAKEMİ BELLİ OLDU

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi K Grubu’nun 3. haftasında 24 Ekim Perşembe günü sahasında Portekiz’in Braga takımıyla yapacağı maçı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek.

UEFA’dan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Park’ta saat 19.55’te başlayacak müsabakada Alejandro Hernandez’in yardımcılıklarını Teodoro Sobrino ve Raul Cabanero üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Jose Luis Munuera Montero olacak.

BRAGA LİDER OLMAK İÇİN GELİYOR

Deplasmanda Wolverhampton’u 1-0 mağlup eden Portekiz temsilcisi Braga daha sonra Bratislava ile 2-2 berabere kaldı ve 4 puanla grupta iddialı durumda. Beşiktaş’ı yenmek isteyen Braga grubu lider olarak bitirip 2. turda kolay rakiple karşılaşmak istiyor.

Editör: TE Bilisim