Henry Onyekuru, Jesse Sekidika ve Marcelo Saracchi transferlerini toplamda 1 milyon 250 bin euroya mâl eden Galatasaray, Babel’i 1 milyon 550 bin euroya Ajax’a kiralayınca 300 bin euro kâra geçti.

NAGATOMO VE MARIANO İLE İPLER KOPMAK ÜZERE

Transfer çalışmalarını dört koldan devam ettiren Sarı-Kırmızılılarda Yuto Nagatomo, Mariano ve Younes Belhanda’nın durumları belirsizliğini korurken, Galatasaray’ın özellikle Yuto ile Mariano’ya ‘cep harçlığı’ verip tecrübeli futbolcularla yollarını ayırması bekleniyor.

İki oyuncuya toplamda 2 milyon euro ödemeye hazır olan Cimbom’un, transfer yapabilmesi için ise Belhanda’yı tatminkâr bir bonservis bedeliyle göndermesi gerekiyor. Ancak Faslı 10 numaranın takımdan ayrılmak istememesi işleri kilit noktasına getirmiş durumda.

BELHANDA’NIN YILLIK ÜCRETİ SORUN OLDU

Şu anda Fofana, Murillo, Mert Çetin gibi yıldızlarla ilgilenen Galatasaray’ın bu isimleri kiralaması için kasaya para koyması gerekirken, Belhanda’nın maaşı yüzünden Avrupa’da alıcısının çıkmaması, 29 yaşındaki orta sahanın Arabistan’a gitmek istememesi Abdurrahim Albayrak’ın İtalya’dan eli boş dönmesine neden oldu.

Michael Seri’yi kalması için ikna eden Fatih Terim’in N’Zonzi, Emre Mor, Emre Taşdemir’e teşekkür edeceği bildirilirken, Andone konusu ise henüz netlik kazanmış değil.

Editör: TE Bilisim