Survivor’da final için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı’nın açıklamasıyla Survivor finalinin Galataport’ta yapılacağını öğrenen izleyiciler, Galataport nerede sorusunun yanıtını aramaya başladı. Dün akşam nefeslerin kesildiği dokunulmazlık oyununu Survivor Berkan kazanırken gözler finale çevrildi. Acun Ilıcalı Survivor 2020 büyük finalini İstanbul Galataport’ta yapılacağını açıkladı. Haberimizin içerisinden Galataport ile alakalı tüm detayları öğrenebilirsiniz. Peki, Galataport nerede hangi semtte? İşte detaylar…

GALATAPORT NEREDE, HANGİ SEMTTE?

Herkesin heyecanla beklediği Survivor finali için Acun Ilıcalı Galatoport’u açıkladı. İstanbul’un göz semtlerinden birinde yer alan Galataport, Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü’ne ait bina arasındaki sahil şeridinde yer almaktadır.

GALATAPORT ULAŞIM

Aşağıdaki toplu taşıma hatlarının Galataport – yakınından geçen güzergahları var

Otobüs: 28, 28T, 29D, 30D, 41E, 58A, 62 Tren: MARMARAY Metro: M2

Vapur: KADIKÖY- KARAKÖY- EMINÖNÜ

Dünyanın en büyük sahil şeridi projelerinden birisi olan Galataport Projesi’nde sona yaklaşıldı. Turizmden kültür sanata, gastronomiden alışverişe kadar hayatın her alanına dokunacak olan Galataport Projesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Covid-19 virüs salgını nedeniyle inşaat çalışmaları bir süreliğine yavaşlayan projede, normalleşme süreciyle birlikte çalışmalar yeniden hızlandı.

Karaköy sahil şeridine 200 yıl sonra erişim imkanı verecek projenin bir yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Editör: TE Bilisim