Bu yıl Survivor Ünlüler Takımı’nda mücadele veren birbirinden renkli yarışmacılardan Barış Murat Yağcı, en çok ilgi gören adaylar arasında. Özellikle de uzun boyu ve yakışıklılığıyla seyiricinin ilgisini çeken Barış Murat Yağcı’nın boyu hayranları tarafından sıklıkla araştırma konusu oluyor. Barış Murat Yağcı, 2020 Survivor’da henüz 2. haftada SMS oylamasında en fazla desteği görerek birinci olmuş ve başarısı sosyal medyada gündem olmuştu. FOX TV’nin Şevkat Yerimdar dizisiyle adını duyduğumuz yakışıklı oyuncunun biyografisi ve kişisel özelliklerini merak eden hayranları için detaylı bilgiyi haberimizde derledik. İşte Survivor Ünlüler Takımı’nın en merak edilen sempatik ve son derece iddialı yarışmacılarından Barış Murat Yağcı’nın boyu kaç? Survivor Barış kimdir? Barış Murat Yağcı kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar!..

Barış Murat Yağcı’nın boyu kaç? Survivor Barış kimdir? Barış Murat Yağcı kaç yaşında ve nereli?

Survivor 2020’ye Ünlüler Takımı’nda katılan Barış Murat Yağcı, 21 Ocak 1991 yılında İzmir’de dünyaya geldi.

195 cm boyunda ve Oğlak burcu olan ünlü oyuncu, Eğitimini İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladı. Ardından Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etme kararı aldı. Yağcı, halen bu bölümdeki eğitimine devam etmektedir.

Barış Murat Yağcı hentbol, voleybol, tenis, basket bol ve yüzme sporları ile uğraşarak oldukça sportif bir kişi olduğunu fiziksel yapısıyla da gözler önüne sermektedir.

2003 2004 yılları arasında Efes Pilsen de oynamış olan Murat Yağcı geçirmiş olduğu sakatlığı nedeniyle basketbola bir süre ara verdiğinden dolayı Best Model yarışmasına katılarak Best Model foto model olarak birinci olmuştur.

Barış Murat Yağcı, bir süre İtalya’da da model olarak çalışmıştır.

Survivor Barış Murat Yağcı, Best Model of Turkey yarışmasına katılımı ile yapımcıların dikkatini çekmeyi başarmış ve oyunculuk eğitimi almıştır. oyunculuk kariyerine ilk olarak Kocamın Ailesi adlı dizide rol alarak başlamıştır. Ardında Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırmıştır. Oyunculuk kariyerinde hızlı bir ilerleme gösteren Yağcı, şimdilerde Fox TV’de yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterinde rol almıştır.

Editör: TE Bilisim