Aksiyon ve macera türünde 1 saat 58 dakikalık film Parker, bu akşam TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Filmin başrollerinden Jason Statham ve Jennifer Lopez yer alıyor. Sinemaseverlerin detaylarını merakla araştırmaya başladığı Parker filmi oyuncuları kimler? Parker filmi konusu nedir, ne zaman çekildi? İşte merak edilen detaylar!..

Parker filmi oyuncuları kimler?

Parker filminin oyuncuları arasında, Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chiklis, Clifron Collins Jr., Micah Hauptman gibi ünlü isimler yer alıyor.

Filmin yönetmen koltuğuna ise, ‘Şeytanın Avukatı,Ray,Subay ve Centilmen,Yaşam Kanıtı’ gibi ödüllü filmlere imza atan oscar ödüllü ünlü yönetmen Taylor Hackford oturmuştur.

Parker filmi, onald E. Westlake’nin seri olarak 1962-1974 seneleri arasında yazıp yayınladığı romanlarından birincisi, Oscar ödüllü ‘Siyah Kuğu’ filminin senaristlerinden John J. Mc Laughlin tarafından senaryolaştırılarak izleyici ile buluşturulmuştur.

Parker filmi konusu nedir, ne zaman çekildi?

Filmin kahramanı Parker, ilkeleri ve prensipleri olan, çok zorda kalmadıkça kimseye zararı dokunmayan son derece ahlaklı(!) ve iyi yürekli bir hırsızdır. Parker, kayınpederinin kurduğu bir ekiple soygun yapar. Soygun sonunda Parker aldatılır ve ihanete uğrar. Uğradığı bu ihaneti hazmedemeyen Parker, intikam almak için tüm ilkelerini ve prensiplerini bir kenara bırakarak kötü adamların peşine düşer…

ABD yapımı aksiyon ve macera türündeki Parker filminin çekimleri 2013 yılında yapılmıştır.

Editör: TE Bilisim