AÖF final sınavı ne zaman, tarih belli oldu mu? AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır 2021? soruları sıkça araştırılıyor. İktisat ve İşletme fakültelerinde açıktan öğrenim gören 2 ve 4 yıllık öğrenciler gözünü AÖF final sınavına çevirdi. Online olarak yapılacak olan sınava ilişkin Anadolu Üniversitesi’nden resmi bir açıklama geldi. Açıköğretim Sistemi dönem sonu sınavlar tarihleri belli oldu. Peki, AÖF final sınavı ne zaman, tarih belli oldu mu? AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır 2021? İşte detaylar…

AÖF FİNAL SINAVI NE ZAMAN, TARİH BELLİ OLDU MU?

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinin çevrim içi yapılacak güz dönemi dönem sonu sınavlarının tarihleri belirlendi.

Açıköğretim Sistemi güz dönemi dönem sonu sınavları 1. yarıyıl dersleri ve 5. yarıyıl fark dersleri için 16-17-18 Ocak 2021, 3, 5 ve 7. yarıyıl dersleri için 23-24-25 Ocak 2021 tarihlerinde çevrim içi ortamlarda yapılacak.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR 2021?

Açık öğretim öğrencileri, 2019-2020 öğretim yılı güz dönemi dönem sonu sınavı için sınav giriş bilgilerini ANADOLU MOBİL uygulamasından görüntüleyebiliyor.

Fotoğraflı sınav giriş belgesinin dökümünü ise aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu bölümüne T.C. kimlik numarası ve Anadolu Üniversitesi tarafından verilen şifre ile giriş yaparak kendi sayfalarından ya da AÖF Bürolarından alabiliyor.

Editör: TE Bilisim