24 Ocak 2020 dolar ne kadar oldu? Euro, sterlin fiyatları ne durumda? Avrupa Merkez Bankası’nın dün faiz oranlarında değişikliğe gitmeme kararını açıklamasının ardından bu gelişmenin para piyasalarına etkisi merak ediliyordu.

Bu kararın ardından hafta boyu genelde yukarı yönlü seyreden dolar / TL kuru dün de bu yöndeki eğilimini sürdürmeye devam etmişti. Dünkü kapanışta doların satış fiyatı 5,9340 lira, euronun satış fiyatı 6,5790, sterlinin satış fiyatı ise 7,8040 olmuştu. Peki 24 Ocak 2020 dolar ne kadar oldu? İşte bugün dolar, euro, sterlin fiyatları…

Peki 24 Ocak 2020 dolar ne kadar oldu? İşte bugün dolar, euro, sterlin fiyatları…

DOLAR NE KADAR?

En çok tercih edilen yabancı para birimlerinden olan dolar bugün 5,93 TL seviyelerinde yer alıyor.

EURO NE KADAR?

En az dolar kadar tercih edilen yabancı para birimlerinden olan euro kuru ise bugün aynı dakikalarda 6,58 TL seviyelerinde bulunuyor.

STERLİN NE KADAR?

Dolar ve euro para birimlerine oranla daha az tercih edilmesine rağmen ciddi bir yatırımcının ilgi gösterdiği sterlin 7,7960 seviyelerinde.

KÜRESEL RİSKLER

Ekonomi analistleri, küresel piyasalarda, Birleşik Devletler Başkanı Donald Trump’ın azil yargılaması ve Çin’de yayılan corona virüsüne ilişkin tedirginliğin devam ettiğini belirtiyor. Bugün ABD ve Avrupa’da açıklanacak imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) verileri takip ediliyor.

Teknik açıdan dolar/TL’de 5,95 geçilmediği sürece dar banttaki dalgalı seyrin devam edebileceğini dile getiren analistler, 5,9130’un destek konumunda olduğunu bildirdi.

Editör: TE Bilisim