Levent Gültekin-İstanbul

Dün Emre Belözoğlu-Dirar arasında yaşanan kavga gündeme bomba gibi düşerken Fenerbahçe’nin haberi yumuşak bir dille yalanlaması sarı lacivertli camianın dikkatini çekti.

Haberi yalanlamayan Fenerbahçe Kulübü’nde Dirar ile Emre arasındaki gerginliğin yönetimin Faslı futbolcuyla yollarını ayırmak istemesi sebebiyle olduğu ortaya çıkarken, aslında Emre Belözoğlu’nun Dirar dışında birkaç yabancı oyuncuyu kastederek küfür ettiği bildirildi.

İŞTE SAMANDIRA’DA YAŞANANLAR

TFF yabancı kuralı konusunda sınır getirme kararı aldıktan sonra Fenerbahçe’de bazı isimler gözden çıkarıldı, bu isimler arasında 34 yaşındaki Nabil Dirar da vardı. Yönetim tecrübeli oyuncuyla yollarını ayırmak istedi fakat Dirar 2024’e kadar kontratının olduğunu ifade etti. Yönetim bonservisini eline verip Nabil Dirar’a teşekkür etmeyi uygun görse de oyuncu tüm alacaklarını talep ederek görüşmelerin önünü tıkadı.

Şu anda Fenerbahçe’de Sportif Direktörlük görevini üstlenen Emre Belözoğlu’nun durumu kabullenemediği kaydedilirken, tecrübeli futbolcunun antrenmanda Dirar’la kavga ettiği ve takım arkadaşına ağır küfürler savurduğu bilgisi geldi.

Editör: TE Bilisim