UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında İspanya deplasmanında Getafe’ye 1-0 mağlup olan Trabzonspor, ikinci hafta ise evinde grubun favorilerinden İsviçre temsilcisi Basel’i elinden kaçırmıştı. Maçta son anlara 2-1 üstün giren Trabzonspor, kalesinde golü görerek maçtan 1 puanla ayrılmıştı. Taraftarlar Trabzonspor Krasnodar maçı ne zaman diye arama yapıyor. Peki Trabzonspor Krasnodar maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

TRABZONSPOR – KRASNODAR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

24 EKİM Perşembe günü Şenol Güneş Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda oynanacak maçın başlama saati ise 22:00 olarak belirlendi. Maç beIN Sports HD1’de naklen yayınlanacak.

TRABZONSPOR SAKATLIKLARLA BOĞUŞUYOR

Sezona geçmişi unutturacak cinsten bir gençlik aşısıyla başlayan Trabzonspor kadrosuna kattığı genç yıldızlarıyla yoluna emin adımlarla ilerliyordu. Ancak peş peşe gelen sakatlıklar Trabzonspor’un belini büktü. Şu an halihazırda: Majid Hosseini, Ogenyi Onazi, Abdülkadir Ömür, Caleb Ekuban sakatlıkları nedeniyle takımdan uzak durumdalar. Özellikle Sturridge gelmeden önce harika bir performans sergileyen Caleb Ekuban’ın sakatlığı hücumda Trabzonspor’un alternatif sayısını fazlasıyla düşürdü.

MIKEL’İN YÜKSELEN PERFORMANSI

Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür’ün sakatlanmasının ardından ufak da olsa sevindiren gelişmeyse John Obi Mikel’in artan performansı oldu. Tecrübeli yıldız sergilediği performansla takıma liderlik etmeye hazır olduğunu gösterdi.

TRABZONSPOR FİKSTÜR AVANTAJINA SAHİP

24 Ekim’de evinde Krasnodar’u ağırlayacak olan Trabzonspor daha sonra Krasnodar’a konuk olacak. 2 maçta 2 galibiyet alarak grupta liderliğe yükselmek istiyor.

KRASNODAR KÖTÜ PERFORMANSA SON VERMEK İSTİYOR

UEFA Avrupa Ligi ilk maçında deplasmanda Basel karşısında tam 5 gol yedikten sonra evinde de Getafe’ye mağlup olan Krasnodar, grupta puansız şekilde son sırada yer alıyor.

Editör: TE Bilisim