Ahali NEREDE KALMIŞTIK!

“KRAL ÇIPLAK!” diyorduk, demeye devam edelim. ?

Su uyur, gâvur uyumaz!

Karl Marx kâfir de Adam Smith dayı oğlunuz mu? Kahrolsun kapitalizm!

Ey Millet! Kapitalist sistemden Türk-İslam medeniyeti çıkmaz!t

Kemal’in Hünerleri. Aman Allah! ?

İstanbul-Ankara istikametinde seyreden araçların dikkatine! Kemal çıkabilir!

Devlet’e 2 trilyon telefon faturası ödeten Apla sen adalet arama. Sen arayınca 2 trilyon yazıyor. Çaldır kapat! Adalet seni arasın. ?

Allah, millet, vatan! Gerisi hep angarya!

O zaman gerçeği Dünya’ya haykırmalıyız. Ama hangi gerçeği? Zira şu an gerçek yalanlarla, manipülasyonlarla algı yönetimiyle yapılıyor.

O zaman algıyı yönetmek lazım!Arkadaşımla yaptığım sıra dışı muhabbete devam edelim.

Algı Yönetimini Yiyorum, Gözlerim Kapalı! ?

ALGIYI YÖNETMEK, GERÇEĞİ İSTENİLEN ŞEKİLDE YORUMLANMASI SÜRECİDİR. KİTLELERİ YÖNETMEKTİR, DÜNYAYI YÖNETMEKTİR.Algı yönetiminde esas olan düşünce; “amaca götüren her yol mubahtır” düşüncesidir.Algıyı yönetmek “İnsanların duygularını yönetmek ya da yönlendirmektir”. Henry Kissinger’in algı ile ilgili şu sözü manidar: “Bir şeyin gerçek olmasından daha önemli olan o şeyin gerçek olarak algılanmasını sağlamaktır.”

Günümüzde algı yönetimi neyle yapılıyor?

Algıyı yönetme merkezleri tv, gazete ve sosyal medya araçları ve mizahtır; karikatürler, animasyonlar, müzikler, filmler ve çizgi filmler…

Marvel ve DC evrenlerini bilir misiniz? Marvel renkli, DC karanlık temalarla çıkarlar genelde. Örneğin, örümcek adam güneşli havada binadan binaya ‘’wuhuuuu’’ diyerek atlarken, Batman yağmurlu havada binada tüner. Örümcek adam en zor durumda bile espri yapabiliyorken, kara şovalye ketumluğunu korur.

Dikkat edin, Marvel ve DC evrenleri tam da bu şekildedir. Ben bu iki fantastik dünyayı, gerçek Dünya’da ki bu iki emperyal devlete benzetiyorum. Marvel = Amerika iken DC = İngiltere oluyor benim için…

Bu arada “ABD’nin başkenti Washington ‘un sonunda DC yazar. Benzetmeye ters gibi görünse de anlamı itibariyle aslında destekler. Çünkü DC’nin açılımı ‘’District of Capital’’ olarak bilinir ve Birleşik Devletleri oluşturan hiçbir eyalet bölgesine bağlı değil, başlı başına bir şehirdir –ki şehre adını veren George Washington da bir İngilizdir.”

Dünya İnsanlığı İçin Algı yönetiminin ve Bilinçaltı Ön Hazırlığının Yapıldığı Yer!

Algı yönetimi kavramı Amerika Savunma Bakanlığı tarafından üretilmiştir. Duygular hedeftedir. Korku, öfke, stres, kibir, haset, şehvet ve sevgi vb. Çünkü daha kolay hareket ettirir. Örnek Türkiye de irtica gelecek, kominizim gelecek korkusu. Reklamlar ve Amerikan film endüstrisi Hollywood, her ne kadar ticari kuruluşlar birliği olsa da, tüm dünya insanlığı için bazı şeylerin bilinçaltı ön hazırlığı yaptığı bilinir. Bunlardan en bilinen örneği, ikiz kuleler saldırısıdır. Hollywood, Amerikan tarihinin en kanlı terör eylemi olarak kabul edilen 9/11 saldırısını –daha saldırı gerçekleşmeden- yıllar içinde defalarca filmlerinde işlemiş ve Afganistan, Irak işgallerine meşruiyet sağlamak için algı mühendisliği yapmıştır. En bariz örneği FightClub’takiydi benim için…

Bilinçaltımızda Amerika’yı, gelişmiş ekonomisi veya Marshall yardımlarından ötürü değil, ufoların daima Amerika’yı hedef alması ve süper kahramanların Amerika’yı kurtarmasından sonra süper güç kabul etmişizdir.

Marvel ve DC evrenleri de –tesadüfen- aynı tema ile yeni bir macera arayışına girdiler birkaç sene önce. Hem Marvel hem DC fantastik evreninde, kahramanlar geçen sene birbirleri ile savaştılar.Marvel ‘de Kaptan Amerika Demir Adam’la, Batman ise Superman ‘le kapıştı. Aynı tarafta olmalarına rağmen, yöntemleri ters düştüğünde birbirine giren süper kahramanlar, her iki filmin sonunda da ‘’aslında hedefin bir başkası olduğu’’ temasıyla tekrar bir araya geliyor. Yani göstermelik bir mücadeleden sonra ‘’biz neden savaşıyoruz kardeşim? Aslında aynı tarafta değil miyiz? Asıl düşman falanca’’ diyip, kaostan düzen yaratacaklar.

Yukarıda anlatılanlar ışığında, biraz da siyaseti takip ediyorsanız; Amerika ve İngiltere arasındaki restleşmeleri farklı analiz edebilirsiniz. Marvel ve DC evrenlerinin bizi hazırladığı yalan rekabet, asıl düşmanın aslında başkası olduğu fikri altında birleşen emperyallerle son bulacak. Aynı hedef için çarpışan Hristiyan kardeşler, ‘’asıl düşmanımız İslam’’ fikri altında birleşmek için bu ön provayı yapmak zorundalar yani..

Marvel evrenindeki savaş Türkiye’de ‘’kahramanların savaşı’’ olarak gelse de, gerçek adı ‘’CivilWar’’. İroniye bakar mısınız Amerikan İç Savaşı yani…

İnandırıcı gelmediyse şuna da bakın: Amerikan iç savaşında İngilizler ‘’theredcoats’’ adı verilen bir üniforma giyerlerdi.

Amerikan halk kahramanı Paul Revere’ e atfedilen, Amerikan kurtuluş savaşını anlatan ‘’TheMidnightRide’’ olarak bilinen bir şiir vardır. Revere, geceyarısı İngilizler saldırdığına Amerikan askerine ‘’The British arecoming!’’ diye bağırarak sokakları arşınlamasıyla biliniyor. ‘’The British arecoming!’’ iç savaşı simgeleyen bir slogan olarak tarihe geçiyor. Pelerin gibi görünen uzun ‘’theredcoats’’ giyen İngilizler saldırdığında asker ‘’The British arecoming!’’ diye uyarıldığından gece zaferle neticeleniyor. Revere’in at üstündeki heykeli halen Boston’da bağırır halde durmaktadır. LexLuthor ‘un ‘’RedCapesarecoming!’’ dediği sahne, aslında Amerikalılar için hiç de yabancı olmayan iç savaş tarihini anlatan bir kültürden alıntıdır.

Dünya’nın Gündemi ve Asıl Yapılmak İstenen!

Dünya’nın gündemine baktığımızda gündem ne dersiniz? Şu an yaşanılan bir Amerikan – İngiliz savaş şovu mu?

Cevap:Korku, öfke oluşturmak. Çok korkarsanız çok abartırsınız… Göstermelik bir Amerika ve İngiliz mücadelesinden sonra ‘’biz neden savaşıyoruz kardeşim? Aslında aynı tarafta değil miyiz? Asıl düşman “İslam, Müslümanlar ve Türkiye” deyip, kaostan düzen yaratacaklar.Zira Türkler, Ümmet-i Muhammed’in delikanlısıdır… Türkiye giderse ne Türkler ne de de ümmet kalır.

Ha unutmadan!

Algıya gelmeyelim!Bir bilgi okuduk mu o bilginin doğru mu olduğunu önce araştıralım. Doğru sözlü mert insan olalım. Ve algı yönetimi değil gerçeği, doğruyu haykıralım, yazalım, paylaşalım. Zira el emin olan bir peygamberin ümmetiyiz.

“Üst akıl” yoktur, basiretsiz Müslüman vardır… Müslüman, “en akıllıdır” …Müslümanın aklından daha üstün bir aklın varlığına inanmak şirktir… ÖDÜNÜ PATLATIRIMEy Amerika, Ey Avrupa,Ey İngiliz! ? Amerika, Avrupa, Rusya, İngiltere Yahudi’ye kukla! BekleyinTürkiye geliyor!

Yazın! Ecdadın torunlarıGÖNÜLLER KAZANMAK İÇİN YENİDEN GELİYOR…

Mete Han… Bilge Kağan… Tuğrul ve Çağrı Bey… Sultan Alparslan… Osman Gazi… Fatih Sultan Mehmet Han… II. Abdülhamit… Mehmet Akif Ersoy… Mustafa Kemal Atatürk… Recep Tayyip Erdoğan… Asaletiniz yeter… Hastasıyız dedeeee! ? ?

Editör: TE Bilisim