Gelinim Mutfakta bugün neler oldu? 8 Ocak Çarşamba günü yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasına Elif’in midesinin bulanması güne damgasını vurdu. Fatih Ürek’in sunumuyla ekranların en sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta hafta ortasını ilginç konularla kapattı. Programı izlemeyi kaçıranlar, yarışmanın puan tablosu hakkında detayları merak ediyor. 8 Ocak 2020 Çarşamba günü yarışma programında yaşananları sizin için derledik. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte, 8 Ocak 2020 Çarşamba Gelinim Mutfakta puan tablosu…

8 OCAK ÇARŞAMBA GELİNİM MUTFAKTA PUAN TABLOSU NASIL? 

8 Ocak Çarşamba gününün lider ismini belirlemek için tüm hünerlerini sergileyen yarışmacılar, bugün kuyruk yağı olan bir yemek için mücadele ettiler. Verilen puanların toplanmasıyla birlikte Gelinim Mutfakta puan tablosu da ortaya çıktı. İşte 8 Ocak Çarşamba Gelinim Mutfakta puan tablosu:

Aleyna günün en düşük puanını alarak 8 Ocak gününü 8 puanla sonuncu tamamlayan gelin oldu.

Günün en düşük puanını alan ikinci gelin ise 9 puanla Goncanur oldu.

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta bugün Elif birinci oldu. Günün en yüksek puanını kazanarak çeyrek altın elde eden Elif 17 puanla birinci oldu. Burçin ise günü 10 puanla tamamlayarak günü 4. Olarak tamamladı.

Editör: TE Bilisim