Kanal D’nin hafta içi her gün ilgiyle izlenen programı Gelinim Mutfakta hafta ortasında da tüm heyecanıyla devam ediyor. Programda Ezgi ve Elif gelini göremeyen takipçiler neler olduğunu araştırıyor. Yarışmanın favori isimlerinin pazartesiden beri olmaması kopnavirüs salgınının etkisini yaşadığımız bu dönemde meraklı araştırmalara neden oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Ezgi ve Elif neden yok? Ezgi Yıldırım ve Elif Akçam’a ne oldu, neden gitti, elendi mi?

İşte Fatih Ürek’in sunumuyla hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasından Elif ve Ezgi gelinlerin neden çekildiği ile ilgili detaylar…

Gelinim Mutfakta Ezgi ile Elif’e ne oldu, neden yok? Ezgi Yıldırım ve Elif Akçam elendi mi?

Ayrılık rüzgarı Gelinim Mutfakta yarışmasını vurdu. Yeni bölümde Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım ve Elif Akçam neden yok? Soruları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Elif ve Ezgi’ye ne oldu, elendi mi? İşte tüm bu soruların cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Elif ve Ezgi elendi mi, diskalifiye mi oldu?

Çocuğunun havale geçirmesinden sonra Antalya’ya giden Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım’ın yerine vekaleten başka bir isimle devam edilecek. Çocuğunun sağlık durumunun iyi olmasından sonra Gelinim Ezgi Yıldırım yarışmaya kaldığı yerden devam edecek.

Elif Akçam’ın ise annesinin ameliyatı dolayısıyla yarışmayı bıraktığı iddia edildi. Hatırlayacağınız üzere geçen hafta Elif annesinin ameliyat olduğunu gözyaşlarıyla anlatmıştı.

Editör: TE Bilisim