Transferde harcama limiti en fazla kulüp olmasına rağmen rakiplerine oranla biraz daha sessiz kalan Galatasaray’da James Rodríguez sesleri sarı kırmızılı camiayı oldukça heyecanlandırdı.

FALCAO’DAN SONRA İKİNCİ KOLOMBİYALI OLUR MU?

Porto, Monaco, Bayern Münih ve Real Madrid gibi devlerde forma giymesine rağmen son iki sezonuda performansıyla sessizliğe bürünen James Rodriguez’in devamlı oynayacağı takımda görev almak istemesi Galatasaray ihtimalini göz önüne getirirken, daha önce Falcao transferinde Jorge Mendes’le iyi ilişkiler kuran Abdurrahim Albayrak’ın bu oüyuncunun Kolombiya Milli Takımı’ndan arkadaşı olan Rodriguez için girişimlerde bulunduğu iddiası sosyal medyada binlerce tweetin atılmasına neden oldu.

BELHANDA’NIN MAAŞI DA YÜKSEK

Jorge Mendes’in dünyaca ünlü futbolcularını daha önce Türkiye’ye getiren Ahmet Bulut, James Rodríguez hakkında önemli açıklamalarda bulundu. James’in Galatasaray’a gelme ihtimalinin zor olduğunu söyleyen Bulut, süper yıldızın maaşına dikkat çekerken takımda yüksek maaşla forma giyen Belhanda’nın yanı sıra Arda Turan ve Emre Akbaba’nın da 10 numaralı mevkiide oynama becerisine sahip olmaları James ihtimalini bir kat daha zorlaştırdı.

“BENCE ZOR…”

İste ünlü menajer Ahmet Bulut’un James Rodríguez ifadeleri…

Bence çok zor bir transfer, şimdiye kadar Galatasaray’dan böyle bir talep gelmedi oyuncunun maaşı yüksek ayrıca Real Madrid kiralama ücreti de isteyecektir. Galatasaray’da o bölgede üç futbolcu var Belhanda, Emre ve Arda Turan, James’in transfer ihtimali bana göre şu sartlarda kolay degil.

Editör: TE Bilisim