Dizi severlerin ilgiyle takip ettiği Gençliğim Eyvah dizisi 17. final bölümü ekrana geliyor. Dizinin takipçileri yeni bölümde neler olacağını araştırıyor. Gençliğim Eyvah 17. bölümde, Aileler, tatile giderken geride kalanları ve iki dükkanı Suzan’a emanet ederler. Suzan’ın içinden Mahmut Hoca çıkar. Herkesin işine karışır. Son bölümdeki gelişmeleri kaçırmak istemeyen izleyiciler, Gençliğim Eyvah final canlı izlemek istiyor. Atv canlı yayınında Gençliğim Eyvah 17. bölüm izlemek için yayın bilgileri haberde yer alıyor.

Gençliğim Eyvah 17. bölüm özeti

Hacer ve Nuriye’nin günahını alan Arif ve Zekeriya, şimdi de eşlerinin gönlünü yapıp vicdanlarını rahatlamanın peşindedirler. Gönüllerini almanın yolu tatile götürmekten geçmektedir ama işlerinin gitmek istediği yer Bodrum’dur.

Aileler, tatile giderken geride kalanları ve iki dükkanı Suzan’a emanet ederler. Suzan’ın içinden Mahmut Hoca çıkar. Herkesin işine karışır. Zola ve Azra’yı görüştürmez. Görüştürürse de yanlarına Ayşe’yi takar, onları da Veysi’ye, Veysi’yi Çavi’ye takip ettirir.

diğer tarafta Fikret’in Ahmet üzerinden baskısı artmaktadır. Ancak beklemediği bir şekilde Çağla’yı karşısında bulur.

GENÇLİĞİM EYVAH 17. BÖLÜM CANLI İZLE

Editör: TE Bilisim