Koronavirüsle mücadele sürecinde eğitimini uzaktan sürdüren öğrenciler Eğitim Bilişim Ağı (EBA) canlı yayını ile derslerinin takip edebiliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından 30 Nisan’a kadar devam edeceği açıklanan uzaktan eğitim sürecinde her gün canlı yayınlanan dersler günü farklı saatlerinde tekrar yayınlarıyla da takip edilebiliyor. Ders programını internette takip etmek isteyen öğrenciler için EBA canlı izle! 22 Nisan ortaokul, lise, ilkokul ders programları ve EBA TV canlı yayını bağlantı bilgilerinin detayları haberimizde.

EBA canlı izle! 22 Nisan ortaokul, lise, ilkokul ders programları ve EBA TV canlı yayını…

EBA canlı izleme programında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için dersler üç kanal üzerinden takip edilebiliyor. TRT EBA TV canlı yayınlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

22 Nisan Çarşamba EBA TV canlı ders programı listeleri

Corona virüs tedbirleri kapsamında uygulanmaya devam edilen uzaktan eğitim döneminde öğrenciler, EBA TV’den ve eba.gov.tr internet sayfası üzerinden EBA TV yayın akışını takip ederek, kendi sınıflarına ait ders anlatımlarını, o haftanın hangi gününde ve saatinde yapılacağını öğrenerek ve kendileri için belirlenen saat aralıklarında ders yayınını takip edebileceklerdir.

EBA TV canlı 20-24 Nisan ilkokul, ortaokul ve lise ders programları şöyle;

TRT EBA TV CANLI İLKOKUL

İlkokul 1.2.3.4. sınıf ders programı (20-24 Nisan)

TRT EBA CANLI İZLE ORTAOKUL

Ortaokul 5.6.7.8. sınıf ders programı (20-24 Nisan)

TRT EBA LİSE CANLI İZLE!

Lise 9.10.11.12. sınıf ders programı (20-24 Nisan)

Editör: TE Bilisim